Nyakunkon az idei Video Game Awards

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 11.
  • Rendezvény
Link másolása
Szokatlan a játékiparban, hogy egy egy éjszakás buli körül ilyen felhajtást csapjanak, ám a Spike VGA joggal érdemelte ki ezt a hype-ot: egy játékosnak sem szabad kihagyni egy olyan díjátadót, ahol nem csupán az elmúlt év legjobbjainak járó elismeréseket osztják ki, hanem bemutatnak egy rakás új címet is.

Az idei Video Game Awards az időeltolódás miatt az itteni idő szerint a hajnali 2-kor veszi kezdetét, és jó pár órán át tart majd. Ez idő alatt folyamatosan fogják bejelenteni az egyes kategóriák nyerteseinek nevét, s várhatóan ugyanilyen ütemben érkeznek majd az új játékok bemutatói is. A show házigazdája idén Neil Patrick Harris, a How I Met Your Mother és az ősszel megjelent Spider-Man: Shattered Dimensions sztárja lesz, érkezett is egy rövid kedvcsináló az ő főszereplésével:

A buli várhatóan óriási lesz, tavaly például nem kisebb címeket mutattak be, mint a True Crime: Hong Kong, a Batman: Arkham City (akkor még az Arkham Asylum 2 munkacímet viselte a játék), a UFC 2010, a Star Wars: The Force Unleashed II, a Prince of Persia: The Forgotten Sands, a Spec Ops: The Line, a Crackdown 2, a Green Day: Rock Band, a Tron: Evolution, a Medal of Honor vagy a Halo: Reach. Azt hiszem, a játékok minőségétől függetlenül kijelenthetem, hogy ezek olyan nevek voltak akkor, amire mindenki kíváncsi volt valamennyire!

Érdemes lesz figyelni bennünket a hétvégén, a Gamekapocs stábja folyamatosan szállítja majd a friss információkat és előzeteseket a rendezvényről, és természetesen a VGA által díjazott játékokról is beszámolunk majd. S bár tudjuk, hogy a csöpp szervezeteteknek pihenésre van szüksége, most érdemes lesz korán felkelni!

6.
6.
ilor14
5.
5.
M3rcy
És a neten nem lesz élő közvetítés? pl livestream vagy ustream
4.
4.
ptogamer
Az Uncharted 3 trailerre vagyok a legkivancsibb!
3.
3.
kivenoko
1.
1.
mnmn1
Lase shark dogs with people hands :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...