Visszatér az SSX, jön a Deadly Descents

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 12.
  • Bejelentés
Igazak voltak a korábbi híresztelések, sok év kihagyás után visszatér az SSX-sorozat: a VGA-n jelentették be a Deadly Descents alcímet viselő epizódot. A játékról egyelőre nem sokat tudunk, de a most látott CG trailer meglehetősen komor - mármint egy snowboard-játékhoz képest mindenképpen.

A játék traileréből már láthattunk korábban egy rövid ízelítőt, akkor azonban nem tudtuk mire vélni azt a jelenetet, hogy egy helikopter robog a Himalája felé, viharos időben, hiszen idáig simán rámondtuk volna, hogy ez lesz az új Call of Duty. A mostani előzetessel már tisztult egy kicsit a kép: a helikopteren ugyanis egy adrenalinfüggő snowboardos ücsörészik, aki nem is rest kivetni magát a hegyoldalra - kicsit meredek a terep, de hősünk feltalálja magát, és a hódeszkázásból bázisugrás lesz.

A játékról semmi konkrét információ nem látott napvilágot, egyedül a cím tuti, illetve hogy még mindig az EA Sports megbízásából készül a cucc, de ez eddig is nyilvánvaló volt. Amire leginkább kíváncsiak vagyunk: volt szó róla, hogy a Skate irányítását emelnék át a játékba, ami a gördeszkás mezőnyben már bizonyított alternatíva a gombok nyomkodására. Kérhetnénk ide is ilyet?

7.
7.
mamgu
Szerintem ez az egész az SSX 3-ban a csúcsára ért , azóta ereszkedik és nincs ebbe több . A HD miatt most a képminőségen még lehet javítani , de félek hogy most majd valamiféle sztorit tákolnak hozzá amitől csak szarabb lesz .
6.
6.
Kocsis92
huhh ez most így fura volt:D:D de ütött.. azért remélem nem haggyák ki a városi,igazi sípályás helyeket is, azoknak is volt hangulata:D
5.
5.
revdavid11
Hát én a trailer alapján nem jöttem volna rá, hogy ez egy ssx. Nekem az is elég lenne ha az On Tourt átírnál 360-ra.
4.
4.
keiji maeda
remélem ez is ilyen hülye freestyle stílusu game lesz butyuta menűvel meg fasza hangulattal mert ez a videó nem erről árulkodik nekem :S
3.
3.
hakydakillah
csak ne egy open world game legyen, maradjon a régi jól bevállt stílusa.
2.
2.
Richi12
nemtom miért de nekem tetszik hiába komor egy kicsit
tetszik ez a repülő hártyás megoldás
1.
1.
zsilvolgyi
Már sokszor hallottam róla.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...