Tavasszal érkezik a Motorstorm 3

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 16.
  • Hír
Link másolása
Az Evolution Software rendbe tett minden, a Motorstorm: Apocalypse-ról érdemleges információt, így már tudhatjuk azt, hogy a fák rügyezésével egy időben vehetjük kezeink közé a poszt-apokaliptikus, PS3-exkluzív játékot, sőt azt a megjelenés után sem hagyják lezárva - DLC-k várhatóak.

Elsőként tehát itt van a megjelenés dátuma, ami még ugyan nem napra pontos, de a 2011 tavaszi megjelenés kétségkívül hizelgő minden PS3-tulaj számára. A stúdió megerősítette a játszható demó érkezését is, amiről annyit érdemes tudni, hogy szintén valamikor 2011-ben érkezik. A kissé hanyag felvilágosítás kételyeket ébreszt, reménykedjünk benne, hogy még a megjelenés előtt megkapjuk a kipróbálható változatot.

Az Evolution Studios-nak hatalmas ambíciói vannak a DLC-támogatást nézve, elmondásuk szerint minden olyan extra bele fog kerülni a játék megjelenése után, amire a fejlesztés alatt nem volt idő, beleértve egy speciális szigetes pályát is.

A Motorstorm: Apocalypse-ban a játékosok perkök formájában testre szabhatják teljesítményüket, ez teljesen új fícsör a sorozat történetében. Természetesen a cím támogatja majd a sztereoszkopikus 3D-s megjelenítést is. Exkluzív tartalmakat is zsebre tehetünk majd PSN avatárok és dinamikus témák formájában, ha előrendeljük a játékot, sőt a PlayStation Plus-felhasználók még ennél is több extrában részesülnek, pontos részletek később várhatók.

A játék Photo Mode-jában részletekbe menően menthetünk ki ultra-magas felbontású képeket a játékból, fantasztkus utóhatásokkal fűszerezve, akár verseny közbeni pillanatokat is elkapva. Riválisainkat új gesztusokkal és gúnyolódásokkal kergethetjük az őrületbe egy jól sikerült előzés, vagy látványos manőver után, a jókedv garantált.

Hamarosan fejlesztői naplók és trailerek tömkelege várható, ahogyan közeledik a megjelenés ideje, íme az első a sorban:

12.
12.
danez11
#9: szeretnéd barátom :) oda van írva h SONY
11.
11.
10.
10.
zsilvolgyi
#1: Neked GAGYI! Többieknek nem.
8.
8.
ZsupiDav
A videó alapján tényleg van mit polírozni rajta. Főleg az épületnél, ami összedől. Szerintem nem lesz itt probléma, van még idő (asszem csak szeptemberben jön). Am eddig sem volt gond a játék kinézetével és szerencsére az élménnyel sem!
7.
7.
Apostol360
Háát nem rosz nagyon látványos de sztem ezaz egyszer kijátszom és elrakom kategoria(kb 10 évre)
6.
6.
Jinbobo
Én eddíg az összes motorstormal nyomattam! A 2007-es első része vizuális orgazmust okozott! A Pacific rift-nél pedig még ma sem jött ki szebb játék! Ps2-n az Arctic Edge része is nagyon brutál! Mindegyik része kőkemény harcot jelent a győzelemért. Itt bizony a bronzért is néha vért kell izzadnunk! Izgatottan várom az apocalypset. Aki pedig kihagyta az életéből a sorozatot, az sajnálhatja, de nagyon!
5.
5.
Vurgi
Én az 1-el játszottam a haverommal, és olyanokat szakadtunk rajta, hogy majdnem beszartunk. :D Jó lenne ha ez is meglenne...
4.
4.
Top Secret
Én még semelyik MS nem játszottam de a videók alapján mindegyik tetszett.
3.
3.
danez11
#1: mé lenne gagyi ?? .... szerintem az egyik legjobb autós játék és a legfaszább multis is egyben én a pacific rift miatt vettem ps3-at
2.
2.
mnmn1
első megvolt, a többi nem nagyon érdekelt, de ez mindenképpen meglesz!
1.
1.
XDannyL
Sosem tetszettek a MotorStromok. Ez most sem fog változni... :S
Nem tom minek ad ki ilyen gagyi játékot a Sony.
Ilyeneket az Atari szokott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...