LittleBigPlanet 2 - terítéken a zeneszerkesztő

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 19.
  • Videó
Link másolása
A LittleBigPlanet második részében gyakorlatilag már mindent a játékos tervezhet meg és állíthat össze, miért pont a zeneszerkesztő maradna ki a repertoárból? A Media Molecule új trailert dobott ki a januárban érkező folytatáshoz, amelyben azt vehetjük szemügyre, hogy miként csinálhatunk aláfestést Sackboy kalandjaihoz.

A LittleBigPlanet 2 számos újítást tartalmaz majd, ezek közül ráadásul nem egy óriási léptékű: most már nem csak a játékbeli pályákat tervezhetjük meg mi, de a játékmód kiötlése is ránk váró feladat lesz - a lehetőségek tárháza végtelen, csinálhatunk versenyeket, árkád lövöldéket, sőt stratégiai játékokat is.

Kétségtelen, hogy a hangulat garantálásában jókora szerepe lesz a zenének, illetve zenénknek is, hiszen a játék az aláfestést is mi készíthetjük el. Az alábbi trailerben a zeneszerkesztőt és annak működését vehetjük szemügyre: látható, hogy a kezelés pofonegyszerű, más kérdés, hogy - csakúgy mint a játék többi része - sok türelmet követel, elvégre a kreativitásra mindig hosszú időt kell áldoznunk.

A LittleBigPlanet 2 PS3-exkluzív játék lesz, az amerikai megjelenés január 18-án várható. Az európai premier még nem tisztázott, de a januári hónapot mi is elkönyvelhetjük a bemutatkozás hónapjának.

 

4.
4.
Berencsit
#1: na ezt én se értem... de szerintem senki se. xD
3.
3.
NECROSMOKE
Imádtam az elsőt is.Sok időt fektettem bele ebbe gémbe,mig végre meglet a PLATINA.A pályakészitésnél is elment 1 pár órám.Szal. el lehet vele szórakozni.Nekem csak pozitv véleményem van erről a gémről.
2.
2.
zsilvolgyi
#1: Jó kérdés, de hol a válasz?
1.
1.
tundra
Európának mindig az utolsó pillanatban jelenti be a pontos dátumot a Sony, míg az amcsiknak hónapokkal előre. Miért van ez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...