Megerősítették a Splinter Cell Trilogy HD érkeztét is

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Hasonlóan a nap folyamán leleplezett Tomb Raider Trilogyhoz, a korábban már pletykált Splinter Cell Trilogy is tutira el fog készülni, miután a Ubisoft leleplezte jövő évi terveit. Sajnos ismét csak a PlayStation 3 felhasználók járnak jól, de ők nagyon - makulátlan minőségben, trófeatámogatásnak örülhetnek.

Legutóbb a Prince of Persia trilógia újrafeldolgozásának örülhettek a játékosok, ehhez hasonlóan a Splinter Cell első három részre is kap HD-felbontással kacérkodó gyűjteményt PS3-on - sajnos az Xbox 360-as verzióról nem tettek említést a franciák.

   

Ami már biztos, hogy a csomag tartalmazni fogja az első Splinter Cellt, a Pandora Tomorrow-t és a Chaos Theoryt is. Az újrakiadás nem pusztán a grafikai tupírról szól, hanem további extrák is valószínűnek tűnnek, köztük a trófeatámogatás és egyéb bónuszok (témák, avatárok) is.

A Ubisoft jövő évi tervei közt szerepelt a Child of Eden is, amely 2011. első negyedévében lát napvilágot egyedi hangulatával és formabontó ötleteivel, nem utolsó sorban Kinect és Move támogatással. A Driver: San Francisco és a Ghost Recon: Future Soldier többszöri csúszásáról már mi is beszámoltunk, a jelenlegi felállás nem változott: 2011. áprilisa és 2012. áprilisa között bármikor várható a megjelenésük.

10.
10.
ZsupiDav
Mi értelme a collectionnak, ha nincs benne minden rész, ami megjelent eddig. Nem tudom a SC-nek mennyi része van, de az a minimum, hogy kiadják az összeset, ami nem volt elérhető az adott konzolon (azaz a legutolsó x-eset is)! Nekem mindegy, csak azok nevében szólok akiknek csak PS3 van otthon és gondolkodnak a megvételén.
Nekem személy szerint elég volt amit hallottam róla (rövid) és én nem fizetek egynapos játékokért. :D
9.
9.
-OWERLORD-
beszarok ps3 asokat irigylem de K....RA
8.
8.
szogyenyi
#6: ááááá nem hinném. ha állítólag tényleg készül a 6, akkor én inkább a pénz hiányára tippelnék
7.
7.
Mathia$
Hmmm gow collection szépen fogyott, nem csoda hogy ezeket is kiadják felújítva.
6.
6.
Mortis
Nem azt mondom, hogy rossz, mert nem az. Jó játékok feltupírozott grafikával, de ez sajna az új ötletek hiányáról árulkodik.
5.
5.
nasario
#2: Irigy kutya bújj a lukba.....XD
4.
4.
shatterhand
amúgy kár kiadni, hacsak nem nyomják tele csekpontokkal, mert az első kettő a mai generációnak kurva nehéz lenne:)
3.
3.
shatterhand
#2: ez most értelmes volt:)
2.
2.
Perhaps
még egy ok, hogy SOHA NE vegyek PS3-at.
1.
1.
szogyenyi
még egy ok, hogy vegyek egy PS3-at.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...