A Microsoft cáfolja, hogy pontosítanák a Kinectet

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 22.
  • Hír
Link másolása
Pedig ezzel maguk alatt vágnák a fát, mivel a platform tulajdonosának tervei között nincsen az, hogy négyszeres pontosságot érjenek el a Kinecttel egy, a közeljövőben esedékes firmware-frissítéssel. Hivatalosan is elzárkóztak a megalapozatlan pletykáktól. Kár, pedig örültünk volna neki.

A Microsoft a minap a CVG-nek adott interjújában tagadta azokat az értesüléseket, miszerint hamarosan pontosabb Kinectnek örülhetnek a technológiába beruházó játékosok, az általunk is leközölt hír szerintük "teljesen megalapozatlan". A pletykák arról szóltak, hogy egy közeljövőben esedékes firmware-frissítés keretében a Kinect jelenlegi, 320*240-es felbontását növelnék 640*480-ra, ezzel a finomabb kéz és ujjmozgások is követhetővé vállnának.

Az MS szóvivője szerint erről szó sincs:

"Folyamatosan dolgozunk azon, hogy bővítsük és javítsuk az Xbox 360 és az Xbox Live nyújtotta élményt, azonban ez a pletyka teljesen megalapozatlan."

Ez azt jelenti, hogy belátható időn belül tuti nem lesz pontosabb a Kinect, elvégre röviddel a megjelenés után a józan ész szabályai szerint nincs is szükség - bizalmatlanná vállnának a fogyasztók, hiszen miért nem volt már pontosabb a megjelenés idején? Biztosak vagyunk benne, hogy a Kinect a finomabb mozgást is követni fogja, de nem most.

9.
9.
hakydakillah
8. volt, de törölve lett... ilyenkor a sorszám megmarad, mert az üzengetéseknek nem lenne értelme, főleg utólag..
8.
8.
Berencsit
nektek sics első hozzászólás?? :D
6.
6.
Yami
#4: Én nem bíznék benne, hogy 2 hónap alatt lemegy az ára 30-ra. :P
5.
5.
hakydakillah
4. ha külön veszed a Kinectet, akkor bármelyik Xbox-hoz hozzá tudot csatlakoztatni. Az ún. Slim verziókon van direkt Kinect kimenet, az öregek számára meg van egy USB-re átalakító táp.
4.
4.
boxgamer12
a Kinectet ugye lehet használni premiumon is ? mert ha igen várok 2 hónapot lemegy az ára 30 ra és veszek.......
3.
3.
Mortis
Ez nagyon elmés...

Szerintem várni kellett volna még a kiadással pár hónapot, pontosítani és akkor mindenki boldog lenne. De persze a pénz...
2.
2.
hakydakillah
Nem lenne rossz, de családunk még így is maximálisan elégedett. Bárki is jött hozzánk eddig vendégségbe, az leragadt nála pár órára :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...