Függetlenné váltak a Rock Band fejlesztői

  • Írta: InGen
  • 2010. december 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Érdekes dolog egy ilyen hírt látni a mai világban, hiszen általában pont felvásárlásokról és bezárásokról szoktunk írni. Mindenesetre felüdülés, hogy ezúttal egy stúdió vásárolta meg saját magát, s így kiszabadultak a nagy kiadók igájából, teljesen függetlenné válva.

A Harmonix pr-ese, John Drake jelentette be, hogy lezárult a procedúra, melynek során a Harmonix kivásárolta magát a Viacom tulajdonából. Ezzel a stúdió újra független, habár a nyilatkozat alapján kiderül, hogy azért nem volt nekik rossz az MTV alatt élni.


"A Viacom és az MTV Networks fantasztikus otthonunk volt az elmúlt négy évben. Itt indítottuk el a Rock Bandet és a Dance Centralt is, s együtt dolgoztunk olyan zenekarokkal, mint a Beatles, a Green Day, az AC/DC és a The Who, s rajtuk kívül még több ezer szerzővel."

Ettől függetlenül Drake elmondta, hogy örülnek annak, hogy a stúdió visszatér a gyökerekhez, s újra önállóan működik. Ettől függetlenül biztosított mindenkit, hogy a Rock Band és a Dance Central támogatása nem áll meg, továbbra is érkeznek majd a DLC-k, de ezen kívül dolgoznak több, egyelőre még teljesen titkos projekten is.

3.
3.
Quent1n
#2: Activision biztos nem, meg sztem ők se mennének oda. :)
2.
2.
Mathia$
Majd az EA vagy az Acti úgyis megveszi őket...
1.
1.
Quent1n
Grat a srácoknak a függetlenedéshez, és további sok jó játékot a jövőben!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...