Guitar Hero: Rocks the 80s

A Guitar Hero harmadik részének megjelenése előtt lesz még alkalmunk gitározni PlayStation 2-n!
1642681848

Visszatérhet a Guitar Hero és a Skylanders?

Az Activision Blizzard vezetője, Bobby Kotick szerint a Microsoftnak megvannak a gyártási kapacitásai ahhoz, hogy ismét visszatérhessen a Guitar Hero-sorozat és a Skylanders.
1424797218

E3 2015: Bejelentik az új Guitar Hero-játékot?

Lapinformációk szerint az Activision a Guitar Hero-széria feltámasztásán dolgozik, ráadásul az Xbox One-ra és PlayStation 4-re szánt új rész bejelentésére már a júniusi E3-on sor kerülhet. Feltámadnak a ritmusjátékok?
1325084416

Jövőre új Guitar Hero jelenik meg?

Az elmúlt időszakban jó néhány videojátékokkal foglalkozó honlap számolt be arról, hogy jövőre új Guitar Heroval jelentkezik az Activision - ráadásul a munkáltok annyira előrehaladottak, hogy a ritmusjáték már jövőre a boltokba kerülhet. A felvetésre persze csak pletykaszinten tekintünk.
1316768400

FPS-en dolgoznak a Guitar Hero fejlesztői?

A Neversoft által kiadott álláshirdetések alapján arra lehet következtetni, hogy a Guitar Hero- és Tony Hawk-játékokról elhíresült csapat következő projektje egy FPS lesz. Bár akciójátékot korábban is kaptunk a srácokról, FPS-t még nem fejlesztettek, így mindenképpen kíváncsiak vagyunk rá!
1297517422

Kotick: Lehet, hogy újra feltaláljuk a Guitar Hero-t

Az Activision vezérigazgatójának nyilatkozatai elsősorban a vállalat részvényeseinek kedveznek, ám mostani kijelentésével azért pár GH-fan szájára is mosolyt csal - és lehet, nem csak szánalomból. Lehet, hogy évek múltán újra visszatér a népszerű ritmusjáték? Bizakodhatunk, hogy nincs veszve minden!
1297436400

A Rock Band él, és Guitar Hero DLC-k is lesznek

Bár a Rock Band fejlesztőinek sora sem megy könnyen mostanság, a Guitar Hero legfőbb konkurense továbbra is létezik. Elemzők egyébként már azt is megvitatták, hogy vajon végleg, vagy csak pár évre kellett elbúcsúznunk a Guitar Hero-tól? Az biztos, hogy a következő generáció előtt nem látjuk viszont a sorozatot.
1297331715

Lelőtték a True Crime-ot, nem lesz Guitar Hero sem

Az Activision tegnap éjjel bejelentette, hogy nem fejezik be a True Crime legújabb, Hong Kongban játszódó epizódját, emellett a Guitar Hero és a többi zenés címüket is jegelni fogják. Az óriáskiadó a jövőben a Blizzard játékaiba és a Call of Duty-sorozatba szeretné a legtöbb pénzt ölni.
1294221600

50 dollárért vásárolták fel a Rock Band fejlesztőit

Karácsony előtt újra függetlenné vált a Rock Band és a Dance Central játékokat jegyző Harmonix, miután az őket birtokló Viacom eladta őket a Harmonix-SBE Holdings nevet viselő cégnek. A Wall Street Journal értesülései szerint ráadásul nem is drágán: mindössze 50 dollárt kértek a csapatért.
1293195600

Függetlenné váltak a Rock Band fejlesztői

Érdekes dolog egy ilyen hírt látni a mai világban, hiszen általában pont felvásárlásokról és bezárásokról szoktunk írni. Mindenesetre felüdülés, hogy ezúttal egy stúdió vásárolta meg saját magát, s így kiszabadultak a nagy kiadók igájából, teljesen függetlenné válva.
1289557832

Lepattintanák a Rock Band fejlesztőit

Talán a zenés ritmusjátékok zsánerének döglődését jelzi, hogy a Guitar Hero, a Rock Band és a Dance Central játékokat is fejlesztő Harmonixot el akarja adni a tulajdonosa, a Viacom - nekik aztán nem sokat számít, hogy a Rock Band 3 és a Dance Central is óriási kritikai sikernek örvend.