Guitar Hero II

A 2005. novemberében megjelent Guitar Hero folytatása, mely percre pontosan 1 évvel az első rész után kerül piacra.
1642681848

Visszatérhet a Guitar Hero és a Skylanders?

Az Activision Blizzard vezetője, Bobby Kotick szerint a Microsoftnak megvannak a gyártási kapacitásai ahhoz, hogy ismét visszatérhessen a Guitar Hero-sorozat és a Skylanders.
1637740800

Az Epic Games felvásárolta a Harmonix csapatát is

Szorgalmasan bővítgeti az Epic Games a stúdiógyűjteményét, a minap a Guitar Herót kitaláló és a Rock Bandet is jegyző Harmonixot is felvásárolta a vállalat. A csapat maradhat a kaptafánál, de most már a Fortnite-ban kell kreatívkodnia.
1428940800

Holnap mutatkozik be az új Guitar Hero

Sűrűsödik az Activision naptára, a kiadó holnap fogja lerántani a leplet a Guitar Hero-sorozat következő fejezetéről. Ezt persze ő még nem árulta el ilyen konkrétan, de az új teaser eléggé egyértelműen utalgat rá.
1427132160

Áprilisban mutatkozhat be az új Guitar Hero

A legfrissebb hírek szerint még az E3-at sem kell megvárnunk, az Activision áprilisban fogja bemutatni az utóbbi években pihenőre küldött Guitar Hero-sorozat soron következő részét.
1424797218

E3 2015: Bejelentik az új Guitar Hero-játékot?

Lapinformációk szerint az Activision a Guitar Hero-széria feltámasztásán dolgozik, ráadásul az Xbox One-ra és PlayStation 4-re szánt új rész bejelentésére már a júniusi E3-on sor kerülhet. Feltámadnak a ritmusjátékok?
1325084416

Jövőre új Guitar Hero jelenik meg?

Az elmúlt időszakban jó néhány videojátékokkal foglalkozó honlap számolt be arról, hogy jövőre új Guitar Heroval jelentkezik az Activision - ráadásul a munkáltok annyira előrehaladottak, hogy a ritmusjáték már jövőre a boltokba kerülhet. A felvetésre persze csak pletykaszinten tekintünk.
1318226400

Harmonix: különleges ötletekre lehet építeni

Ha különleges ötletekről és dolgokról van szó, akkor a Harmonixnak sem kell a szomszédba mennie, elvégre ők hozták be a Guitar Hero spéci, műanyagból készült gitárkontrollerét. A cég szerint az ilyen és hasonló ötletekből nőhetik ki magukat sikeres franchise-ok.
1316768400

FPS-en dolgoznak a Guitar Hero fejlesztői?

A Neversoft által kiadott álláshirdetések alapján arra lehet következtetni, hogy a Guitar Hero- és Tony Hawk-játékokról elhíresült csapat következő projektje egy FPS lesz. Bár akciójátékot korábban is kaptunk a srácokról, FPS-t még nem fejlesztettek, így mindenképpen kíváncsiak vagyunk rá!
1297517422

Kotick: Lehet, hogy újra feltaláljuk a Guitar Hero-t

Az Activision vezérigazgatójának nyilatkozatai elsősorban a vállalat részvényeseinek kedveznek, ám mostani kijelentésével azért pár GH-fan szájára is mosolyt csal - és lehet, nem csak szánalomból. Lehet, hogy évek múltán újra visszatér a népszerű ritmusjáték? Bizakodhatunk, hogy nincs veszve minden!
1297436400

A Rock Band él, és Guitar Hero DLC-k is lesznek

Bár a Rock Band fejlesztőinek sora sem megy könnyen mostanság, a Guitar Hero legfőbb konkurense továbbra is létezik. Elemzők egyébként már azt is megvitatták, hogy vajon végleg, vagy csak pár évre kellett elbúcsúznunk a Guitar Hero-tól? Az biztos, hogy a következő generáció előtt nem látjuk viszont a sorozatot.