Újabb inFamous 2 gameplay jelenet

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 29.
  • Videó
Link másolása
Nagy durranásra készül 2011-ben a Sony, számos olyan exkluzív címük jelentkezik folytatással, amik nagy kasszasikerre számíthatnak. Két éve az inFamous első része igazi meglepetésnek számított, a Sucker Punch szuperhősös játéka túlment minden határon. Most 5 perc erejéig belenézhetünk a folytatásba.

Hősünk és az elektromosság kapcsolata elválaszthatatlan, az energiaforrás újrahasznosításaként ismét jó pár látványos képesség birtokába jut, melyet az ártatlanok védelmére, vagy azok kárára fordíthat majd. A rossz oldal csábítása már a Star Wars óta meglehetősen fajsúlyos tényező, ki akar majd jóságos igazságtevőként tetszelegni? Ugye senki?

23.
23.
tionion
#5: attól eltekintve, hogy nekem egyik sem tetszik, azért a prototypeot nem lehet összehasonlítani az infamous-sal. sztem a prototype ritka szar lett, nekem kb fél óráig volt fent a gépemen, aztán ment a szemétbe. de persze ettől még lehet olyan, akinek bejött, csak azt mondom, hogy az infamous jobbnak tűnik, mind játékmenetben, mind grafikában.
22.
22.
biolencse
Ez a gameplay tényleg jó régi, de ettől eltekintve is jó. Várom nagyon ezt a játékot. Az első részt épp a napokban kezdtem újra. Ám egy dolog nagyon nagyon nem tetszik. Nem szeretem, mikor megmutatják, hogy melyik a legrövidebb útvonal egy cél eléréséhez. És ebben a videóban azt látjuk, amikor a drótokon csúszkál, hogy a továbbhaladást leginkább elősegítő kábelköteg szinte izzik, hogy felhívja a figyelmet, hogy arra ugorjunk. Ez szar. Remélem, ezt majd ki lehet kapcsolni, mert én ebből köszönöm szépen nem kérek. Ezt ne tolják le a torkomon. Majd a hülyegyerekek bekapcsolják ezt az alkalmazást is, de én nem szeretném.
21.
21.
wigyory
Rázós fickó-az biztos,jól kipengyűrte a heli-de utána lezúzta a fél várost. Nem semmi a csávó-még nem döntök a 2.-részről-kivárok.
19.
19.
Sarkadi
Egyre jobban várom,kiváncsi leszek a végleges verzióra! :)
18.
18.
metallica95
#5: Igen, de a prototype jött ps3-ra is :) de egyébként igazad van
17.
17.
Balageek
Nekem az első rész nagyon tetszett, bár a teljes végigjátszásra nem volt lehetőségem. Így lesz ez a második felvonással is. A játékmenetet nem féltem, az első részre alapozva nagyon nem tudják elszúrni, de a történet teljessége miatt azért egy kicsit aggódom.
16.
16.
Berencsit
#14: én is így vagyok vele. :)
15.
15.
Shadowkill
14.
14.
Mortis
Ezt a videót én is láttam valahol. :D

Nagyon pofásan néz ki, sokat várok tőle. Amúgy, ez a jó és rossz közül választás sose volt a kedvencem. Minden ilyen játékban, ahol ez a mechanizmus volt próbáltam semleges maradni. Tudom, úgy a legnehezebb a játék, mert nem kapsz semmi bónuszt, de nekem így tetszett.
Na jó, a KotOR-ban azért átálltam a sötét oldalra. xD
13.
13.
Akatsuki
mábrutál jó lesz. amgy a prototype jobb ezerszer csak a gyors haladás miatt is.
12.
12.
papailajos
Nagyon allat a jatek,kar h nemjonn PC-re.Mar jolenne h uj videot is felraknanak rolla mert ez mar regi. :)
11.
11.
NECROSMOKE
A Sucker Punch hozza a régi stilusást...no meg a Sly-os háztetőkön meg kábelokon valo közlekedést.Jó a harcrendszer is meg tetszik az a Kamehameféleség is amivel olyan nagy pusztitásra képes.
9.
9.
vuliem
#8: Az első trailert elnézve szerintem egészen kellemes grafikára számíthatunk. Többször néztem, az épületek végre nem úgy néznek ki, mintha legoból lennének, de azért azt bátran ki merem jelenteni, hogy az infamous grafikai szintjét nem fogja elérni. Mondjuk szóljon a Prototype mellett, hogy az infamousben nincs a képernyőn egyszerre kétszáz katona, civil és szörny egyszerre.
8.
8.
Skyrocker1
#6: Egyetértek. De annyi a kivvetésem hogy azt ígérték hogy Gta 4 szintű vagy talán jobb grafikai motorral fog futni szerintem ez a része egyáltalán nem valósult meg.Néhol egészen Ps2 szintű grafikája volt a dolognak (Tankok ,Emberek maga a város) legalább az infamous lehet hogy nincs akkora látósági táv mint a prototype-ba
Infamous baromi jól ki van dolgozva az egész játék (mondjuk az össze kötő vidokba veri a prototype)
7.
7.
Skyrocker1
ezt márt fél éve láttam a ps Networkon. ez is olyan ütős lesz mint az uncharted mondjuk nekem jobban tetszett az új Cole
6.
6.
vuliem
Hányszor akarják még ezt a gameplayt kiadni? :D

#5: a Prototype-pal csak annyi a baj, hogy fele annyira sem jó, mint az inFAMOUS (tapasztalatból tudom). Tény és való, hogy remek elgondolások vannak a Radical Entertainment játékában is, de nincs jól megvalósítva. Több fantáziát belerakva a Prototype is lehetne ugyanolyan jó, mint ez.
Én remélem a Prototype 2. része AC-effektust kap: az elsőben jó elgondolások voltak kevésbé jó megvalósítással, a folytatás tovább fűzi a gondolatmenetet, és jó megvalósítást tesz le mellé.
5.
5.
kekvillam
Playstation: infamous

Nekünk meg ott van a prototype (xbox 360)
4.
4.
metallica95
Szerintem a régi hangja sokkal jobb volt Colenak, mélyabb, férfiasabb volt az.
3.
3.
Hardy
Furcsa játék de mivel nem jön boxra nem nagyon izgat :D
2.
2.
vytros
Szép kis pofont kapott a helcsitől xD

Kár hogy nem jön PC-re vagy Boxra, de ez van :)
1.
1.
Blint19
Nem azért, de ez már nagyon régi!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...