A Call of Duty-széria részletes történelme

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 3.
  • Képek
Link másolása
A sorozat két legutóbbi darabjának, a Modern Warfare 2-nek és a Black Opsnak a bevétele átlépte a 1.2 milliárd dollárt, rögtön a kiadásuk utáni öt nap során. A siker nem kérdéses, de mégis honnan indult a Call of Duty? Egy beszédes grafika alapján mindennel tisztában lehetünk.

A jelenkor egyik legmeghatározóbb frencsájzának alig hét év kellett a történelmi rekordhoz. A legtöbb eladott példányszámú játékok tizes listájából négy Call of Duty-játék. Egy alapos grafikus, Milo munkáját mutatjuk be nektek, aki szépen végigvezeti munkáján a játék történelmét, grafikonokon, statisztikákon keresztül mutatja be az akciójáték életútját napjainkig. Azt biztos, hogy az Activision nagyon elégedett lehet. Apropó, tudjátok hogy a Black Ops első napján nagyobb populációjú játékos lépett be a multiba, mint Lettország teljes lakossága?

10.
10.
bence9
mw 3 is rajta van... cod mw2-et vettam/kaptam meg és félig-meddig csalódás számomra... sztorit például rettentően élveztem pedig a korábbi részekhez képest nem számítottam jóra meg ebben először érzem azt , hogy újra végigvigyem.persze pc-re szarnak rá, mint ahogy a többi részre is...
9.
9.
ChainGun112
#6: nekem sincs semmi gondom xboxon :)
8.
8.
Folti90
#3: Persze igazad van, nem lehordom, csak csalódtam. Teljesen igazad van abban, hogy ez előfordul multiplatform címeknél, de nem már egy olyan játéknál amit iszonyat mértékben adnak el, aztán itt írogatják, hogy milyen mocskosul megszedték magukat rajta, ha minden igaz nem lesz olyan sikere a Two Worlds 2-nek mint a BO-nak vagy az MW2-nek, de azt úgy tudom minden platformra külön fejlesztik. Nekem ez az első CoD-om révén kb. egy hónapja vagyok Ps3 tulaj, de úgy látszik az MW2-vel, vagy a Battlefield BC2-vel kéne zúzni. Csak hát nem zsákban hordom a pénzt:)
7.
7.
K/G.
#6: Komolyan nincs? A MW2 nem laggolt szinte soha. Ott a pingem mindig zöld, általában fullos. Na BOban, mindig sárga, pedig a netet nem cseréltem. Nagyon gyakori, hogy elveszti a kapcsolatot a szerverrel. Szóval akadnak itt problémák, kéne a patch.
6.
6.
Apostol360
nekem semmi panaszom nincs a codra boxon...koppkopp...
5.
5.
Cuppak
Csak mondani szeretném , lehet nem ide tartozik.
Call of duty Black Ops PC-N nagyon sok embernek kb csak 100 szervert mutat a 16 ezerből.Egyszer csak single playereztem és Átváltottam grafot 1024-ről 1400-ra 16:00 , syn every frame : off
Átváltottam multiplayerre és minden szerót mutat mostmár , szóval akinek nem jönnek be rendesen a szerók próbáljatok nagyobb grafikára váltani , nálam megoldotta a problémát és még nem is laggolnak annyira a meccsek :D.
4.
4.
K/G.
#3: Csakhogy xboxon sem teljesen rózsás a helyzet, annak ellenére, hogy úgy érzem ez volt az elsődleges platform. Abból kiindulva, hogy boxon a CoD nagyobb eladásokat szokott produkálni, valamint kevesebb hibával bír, mint a pses verzió.
3.
3.
Apostol360
sajnos ez multyplatformnál gyakori h nem kielégítőén fut vmeik cuccon azért nem kell lehordani :) a killzone persze h csodás ps 3on nem is meglepő mert most figyelj: arra csinálták...
2.
2.
K/G.
Én patchet szeretnék, mert, mert nem mindegyik meccs kifogástalan.
1.
1.
Folti90
Örülök hogy milliárdokat keresnek, de ps3-mon a multi elég sűrűn lefagy és laggol mint az állat. Nagyon zsír az eladás de végre összehozhatnának egy olyan részt ami rendesen müködik is, nemcsak veretni kéne a nyálatokat. És lehet elküldeni a picsáb@ de a killzone 2 multija veri ezt a fost!!! Hatalmas csalódás:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...