Call of Duty 8 , PC, PS3, X360

Folytatódik a Call of Duty-sorozat, igaz, egyelőre nem tudjuk, miből építkezik majd az új rész.
1642514400

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.
1491544800

Call of Duty-játékot készít a Candy Crush csapata

Az egyik legnépszerűbb mobilos játékot, a Candy Crusht készítő svéd King csapata egy friss álláshirdetésben leplezte le, hogy következő nagy mobilos munkájuk egy vadonatúj Call of Duty-játék lesz.
1460734221

A hét legjobb játékakciói

Újabb hét, újabb akciók. A merítés ezúttal is bőséges, így lényegében minden stílus szerelmese megtalálja majd a számára kedves, akciózott terméket. Ezúttal a platformok tekintetében is jobban szétnéztünk.
1329652800

Bobby Kotick a Coca-Cola igazgatótanácsában

Üzleti jellegű hír, abból is az érdekesebb: Robert Kotick a napokban csatlakozott a The Coca-Cola Company igazgatótanácsához. Új pozíciója természetesen nem érinti az Activision Blizzardnál folytatott munkásságát, továbbra is elnök-vezérigazgató marad a kiadónál.
1300356000

Nem szállhat ki az Infintity Ward perből az EA

A Los Angeles Times jelentése szerint a bíróság elutasította az Electronic Arts kérelmét, így az óriáskiadó továbbra is részese marad az Activision és a volt Infinity Ward vezetők közötti 400 millió dolláros pernek. A Call of Duty-k kiadója számára már ez is előrelépésnek mondható.
1297517422

Kotick: Lehet, hogy újra feltaláljuk a Guitar Hero-t

Az Activision vezérigazgatójának nyilatkozatai elsősorban a vállalat részvényeseinek kedveznek, ám mostani kijelentésével azért pár GH-fan szájára is mosolyt csal - és lehet, nem csak szánalomból. Lehet, hogy évek múltán újra visszatér a népszerű ritmusjáték? Bizakodhatunk, hogy nincs veszve minden!
1297331715

Lelőtték a True Crime-ot, nem lesz Guitar Hero sem

Az Activision tegnap éjjel bejelentette, hogy nem fejezik be a True Crime legújabb, Hong Kongban játszódó epizódját, emellett a Guitar Hero és a többi zenés címüket is jegelni fogják. Az óriáskiadó a jövőben a Blizzard játékaiba és a Call of Duty-sorozatba szeretné a legtöbb pénzt ölni.
1296134281

Elemzők: 20 millió Black Ops, 6 millió Cataclysm

A Janco Partners elemzője, Mike Hickey elővette a varázsgömbjét, és megpróbálta megbecsülni, hogyan zárt az Activision a legutóbbi negyedévben. A kiadó csak két hét múlva, február 9-én adja ki a hivatalos pénzügyi helyzetjelentését, addig ezekkel a számokkal kell beérnünk.
1294318800

Call of Duty-projekten dolgozik a Raven?

Még egy kis Call of Duty-pletyka 2011 első hetére: egy álláshirdetés arra enged következtetni, hogy a Raven is egy - eddig bejelentetlen - Call of Duty-projekten dolgozik. Bár nem lenne meglepő, ha az Activision egy tapasztalt csapatra bízná az egyik folytatás elkészítését, alighanem csak egy DLC-ről lehet szó.
1294045257

A Call of Duty-széria részletes történelme

A sorozat két legutóbbi darabjának, a Modern Warfare 2-nek és a Black Opsnak a bevétele átlépte a 1.2 milliárd dollárt, rögtön a kiadásuk utáni öt nap során. A siker nem kérdéses, de mégis honnan indult a Call of Duty? Egy beszédes grafika alapján mindennel tisztában lehetünk.