Feltörték a PSP Go védelmét is

  • Írta: InGen
  • 2011. január 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony nem él át éppen túl könnyű hetet: hosszú évek után, úgy látszik, végleg sikerült feltörni a PlayStation 3 védelmét, most pedig a PSP Go került sorra. A kis kézikonzolon immáron szabadon futtathatóak a korábban csak UMD-re kiadott játékok, mint például az új Kingdom Hearts is.

Éppen csak egy hete jutott tudomásunkra a hír, miszerint a PlayStation 3 szoftverek védelméért felelős digitális kódot sikerült feltörniük a hackereknek, de máris itt a folytatás.

Ezúttal a PSP Go került terítékre: a PSP legújabb kiadásában már nincs UMD-lejátszó, így például a korábban csak lemezen megjelent játékok elméletileg nem is futtathatóak rajta. Na, a törésért felelős srácok egy loader segítségével már bármilyen játékot képesek futtatni a masinán, s ezt demonstrálandó, kiadtak egy videót arról, ahogy a csak UMD-re megjelent Kingdom Hearts: Birth by Sleep című anyagot elindítják a gépen.

101.
101.
givi6
#97: a pc-vel már csak az a baj hogy a feljesztés sokba kerül, főleg ha notebookod van , akkor ujat kell venni, szval ugyse meg igyse uszod meg olcsón ...
... vagyis marad hogy a (mi a csöves magyarok) az xboxra meg tlán ps3-ra letöltjük a játékokat, meg azért pcre is ...

100.
100.
hakydakillah
Mivan veletek? Szinte bármelyik hírbe lépek, már nem vita folyik, hanem egymás fikázása... Ennyire meghatott titeket a karácsony szelleme?
97.
97.
Netsu
Pár hónap alatt lecsökken 1000-2000 forintra a PC játékok ára.. annyi pénze
még a sarki csövesnek is van... Csak ugye sokkal egyszerűbb a kifogást keresni,hogy így nincs pénz meg úgy nincs.. de az igazság az,hogy olyan életfelfogással éltek,hogyha ingyen van,minek fizetnétek érte?...
96.
96.
hegyi troll
Tényleg jó hogy van kikből megélnie a világnak :D
Amugymeg, letöltik, húúú borzasztó.... mi lesz most.
1. Aki letölti valszeg azért teszi, mert amugyse tudná megvenni... (ez ugy 90%) akkor meg milyen bevételkiesés van? Aki amúgy sem venné meg az nem tesz ezzel semmit, az meg hogy illegális, hát zavar téged? Nem téged vesznek érte elő.
2. Megkérdezem, bár nagyon félve, hogy láttatok már játékeladási listát? Ha igen akkor nem értem milyen csődről beszéltek. Ha nem láttatok akkor szépen kérlek titeket, google a barátotok, nézzetek körbe. Addig amíg 1 nap alatt 10x bevételt hoz valami a befektetett összegekhez képest, addig szerintem nincs semmi probléma. Hasonló mód van ez mozifilmekkel, zenékkel, és bármi hasonlóval.
95.
95.
csonti02
Egyesek most itt műmájerkodnak, hogy jaj de becstelen senkiházi emberek azok akik kalózkodnak. Egy olyan világban élünk ahol a tisztességgel a seggünket kitörölhetjük.Néhány játékkészítő tényleg megérdemli a pénzét csak sajnos egy olyan ország vagyunk, ahol a legtöbb ember nem engedheti meg magának azt, hogy több ezer forintot elverjen egy játékra. Mikor kijött feltettem a TN-A HEN-t és az iso loadert és tettem rá játékokat. Most pedig ezek az emberkék elhordhatnak mindennek.
94.
94.
AizenSama
#90: Ne erőltesd amilyen nagy esze van, nem fogja megérteni.. Szerinte ha latjak hogy senki nem veszi akkor is lesznek meg rendelések mert, ok azok az emberek akiket nem a pénz, hanem a remény élteti!



93.
93.
givi6
#92: :D,
na akkor zárjuk le egy bocsival
92.
92.
eta4200
#91: Megtettem ,el is fogadom.Ne aggódj a világ vége teljesen más lesz, hát még a földé.:D
91.
91.
givi6
#88: ezzel teljesen egyet értek, de ez csak egy blog !
azért mert "hibáztam", és beszólatm, ami azért csunya... még nem lesz világvége, ja és bocsánatot kértem, elöbb olvasd el mindegyik kommentet...
88.
88.
eta4200
#78: Üdvözlet,

el sem hiszem hogy ezért képes voltam regisztrálni.Kedves qivi6 te hol tanultál meg fogalmazni (ez az igazság : nem kell videojátékkal játszani, az emberek vagy 2000 éve tök jól megvannak vele ...) ,illetve helyesen írni?Felettébb kíváncsi lennék.Mielőtt elkezdenél hörögni mint egy haldokló vaddisznó, elárulom neked hogy a különböző zsírégetők sem egészségesek, de ez nem fontos mert olyan okos vagy ,hisz időd legtöbb idejét valószínűleg az edzőteremben izzadság s tesztoszteron fürdőjében tengeted.
Szállj magadba kicsit ,s ne becsmérelj másokat vagy ha kinyitod a szád azt legalább helyesen tedd.
87.
87.
givi6
#86: 84-es bocsika...
86.
86.
givi6
1: na jó hamar eldurran az agyam :D
2: a video gamek rossz hataásra vannak az emberre midnen szempontból ( ha van kivétel akk...)
3: tlán illik eztuán bocsánatot kérnem, bocsika
4: ... a psp go védelmének a feltöréséből indultunk, és 88 komment van, bekéne fejezni
78 : nem érdekel mit mondasz :D én csak jobban tudom, mert erről tudnék egy-két dolgot mondani, mármint kocka has meg ilyenek...
de gondoljatok bele, főleg aki problemekkel küzd gépezésben ,
mennyi mindent tudnál csinálni a gépezés helyett, ... sok mineden... más hogy leülök egy órát játszani és chatelni, és hogy napi 10 órát játszok a coddal,
mert vannak ilyen emberek... sztem ez az igazság...
a warez meg van aki megveszi vana ki nem , téged miért érdekel a másik mit csinál ??
85.
85.
kevinbutler
#79: Pedig most befostam nem kötekednék olyannal aki dobott 15 kilót és kockahasa van! xD
83.
83.
Miseew
Ienkor kérdezem én magamba,kit érdekel?!
82.
82.
Netsu
#78: ÉS ha tönkre mennek a cégek,akkor hogy a f.szba fogsz játszani te gyökér? :D:D:D:D:D:D:D Hálás lehetsz nekünk,hogy igen,mi kifizetjük a te lewarezolt szarodat,hogy egyáltalán a jövőben legyen még mit lewarezolnod!

Annyi pofont fogsz még kapni az élettől ilyen felfogással,hogy beledöglesz :D

Szánalmas vagy,csodálom,hogy nem dobtak le a Mátráról :D
81.
81.
steve 18
meg azé igy mégis csak több gépet tudnak eladni
80.
80.
steve 18
szerintem akárki akármit mond ugyis lesznek olyanok mindig akik megvásárolják a játékokat persze biztos sokkal többen töltik le de ez ellen ugy se lehet tenni semmit.
mé kell ezen felbaszni az agyatokat?

79.
79.
minelab
#78: Köszönjük Emese!
"ti, nagy kocka dagadt kis szemüveges álszent fosok" Miért te mi vagy gyökér?
Legyél büszke a kocka hasadra , most még anyuci meg apuci eltart , de mikor majd a gyárban nyomod a heti 6 x 12 órát na majd akkor vergődj hogy milyen izoms vagy , takony. Én nem nézek le senkit , mert szeret játszani , szerintem mindenki szíve joga.
78.
78.
givi6
na bakker
ti, nagy kocka dagadt kis szemüveges álszent fosok, akik egésznap a gépelőtt ülve nyomatják a játékot, ( engem ezzel ne kritizáljatok mert most dobtam 15 kg és kocka hasam van) ez az igazság : nem kell videojátékkal játszani, az emberek vagy 2000 éve tök jól megvannak vele ... ma pedig minenki függő, hülye izé lett, akik tul komolyan veszik a 'legális' és 'nem legális ' dolgot...
pont miatatok nem mennek tönkre a cégek, mert vagy 5x megvesztek egy játékot, egy ps3pistinek, egyet meg xboxgábornak , persze megatoknak is ...
az egészben az a legizébb, hogy nem ez a téma ...
aki nem dagat annak bocs... aki izmos, annak meg : ' te kivétel vagy'
77.
77.
Folti90
Dudes,
Ez azoknak szól akiknek kettőnél több agysejtjük van:
Lopás és kész. De túl sok itt a becsület és ilyenkor általában szar van a paliban!
Osztjátok egymást, gondolok itt ezekre: Ez bizony lopás......Mocsok vagy........egy utolsó,pedig én csak az töltöttem le ami nagyon..... stb. Ne mond azt, hogy TE soha nem kárisítottál meg senkit, és úgy prédikálsz mint egy....... Olyan ártatlan vagy mint egy újszülött csecsemő:) Csak az küldjön el a picsáb@ másokat aki makulátlan!
67: Igaz. Nem hiszem hogy az Activision,Treyarch csődbe menne pedig nem gyengén töltötték le a black opsot, ide tartozik még a blizzard és SC2 stb.stb.
De végül is a lopás, az lopás.
76.
76.
NECROSMOKE
#56: Pedig benne van a pakliban
75.
75.
NECROSMOKE
#54: Esetleg 1ebet tetél meg azokért a bizonyos "eredeti" gémekért?
74.
74.
NECROSMOKE
#73: Hát nem szép az biztos,de ez ellen 1elöre nincs mit tenni.
73.
73.
Extol
Ugyanmár! A hackerek hibája az egész! Amit ők csinálnak a videón az törvénybe ütköző, mégsem a cellából van a videófelvétel hanem ilyen előadásokról meg rendezvényekről! Na ez hogy van??
69.
69.
hakydakillah
Szerintem a vita lezárására tökéletes a south park egyik jelenete,amikor a srácok letöltenek pár számot a netrol,és megtudják milyen óriási kárt okoznak ezzel szegény multi-milliomosoknak.MINDENKINEK AJÁNLANI TUDOM.
A 6ik perctől nézzétek ugy kb a 9edikig:
http://www.yv.hu/play_a_video.html?autostartvideoplaying=true&uploadedfileidhash=2a38c2bf01aeb08f8ee0ccad919b56c4
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...