Februárban jön a Bionic Commando Rearmed 2

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A Capcom bejelentette az oldal-scrollozós akciójátékuk folytatásának megjelenési dátumát. Szerencsére nem húzzák sokáig, a jövő hónapban belevethetjük magunkat a retro-élménybe. A PSN-es verzióra tavaszig várnunk kell, ezúttal az Xbox Live-felhasználók járnak jól.

A Bionic Commando Rearmed 2 egyik legkiemelkedőbb fícsöre a co-op mód, mely a készítők szerint "jobb, mint valaha". Ezen felül kapunk egy Retro módot is, amivel tovább nő a kihívás, hiszen mozgásunk korlátozódik, és nem ugrunk hatékonyan, ha egyidőben lengedezünk robotkarunkkal.

A játék 2011. február 2-án landol az Xbox Live-on világszerte, 1200 MS pontért, majd március 1-jén, az Egyesült Államokban PSN-en is elérhetővé válik, 14.99 dollárért.

A Rearmed még a legutóbbi HD-konzolos remake-nél is sikeresebbnek bizonyult, pedig csak a fő játék beharangozására volt hivatott, éppen ezért döntöttek a japánok a folytatás mellett. Az alapok pedig ezúttal sem változtak: klasszikus oldal-scrollozós cím, speciális képességekkel és rengeteg robbanással.

6.
6.
KiCsi MexXiS
5.
5.
Quent1n
Ajánlom a Trine-t kipróbálásra a kétkedőknek... Van még ebbe a témába tartalék. És jelzem HD-ben egy ilyen játék is tud gyönyörű lenni. :)
4.
4.
waynerooney108
#3: Mondjuk jó egy Wii-re esetleg elmegy, Donkey Kong meg ilyenek, de ha valaki laikus ránéz 1 ilyenre: Pfúúúúú.. de gagyi régi.....
3.
3.
logoffmeister
#1: Ízlések és pofonok. Azért nem hiába jönnek még ma is az ilyen címek, s hogy egy kicsit visszanézzek a közelmúltba: Braid, BCR, Shank, Super Meat Boy, VVVVVV és még sorolhatnám a konzolosakat is (csak nem nagyon ismerem őket) - mind mind szerintem nagyon élvezetes játékélménnyel van megáldva. Nagyon várom én is a PC-s megjelenést :)
2.
2.
Grand Hustle President
Alig várom! Remélem jön PC-re is!
1.
1.
waynerooney108
Ez az oldalscrollozós téma ma mát nem naon tud ütni... sztem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...