Bionic Commando Rearmed 2 PS3, X360

A Bionic Commando felújításának indult Rearmed most folytatódik Xbox 360-on és PlayStation 3-on.

Érzékenyen érinti a Capcomot is a PSN-leállás

A PlayStation Network állapota közvetlenül kihatással van számos más cégre, s azok pénzügyi eredményeire is. Ezért tehát nem csak a Sony-t érinti érzékenyen az online rendszer leállása, de például a Capcomot is - erről beszélt ma a cég alelnöke, akit személyes szinten is idegesít már a dolog.

Bionic Com. Rearmed 2 - trailer a megjelenésre

Aki esetleg vacillált volna a Capcom retro elemeket felvonultató játékának megvásárlása körül, azok számára itt egy mindent elsöprő előzetes. A napokban válik letölthetővé a Bionic Commando Rearmed 2 Xbox Live-on és PSN-en, így aki stílusos ugrándozásra és lengedezésre vágyik, az most jól jár.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Csodát még mindig ne várjunk, a nagy címek továbbra is váratnak magukra, de a letölthető játékok és a DLC-k szerelmesei rábukkanhatnak majd néhány ínyencségre a héten: a napokban jön többek között a Call of Duty: Black Ops és az új Castlevania kiegészítője is.

Februárban jön a Bionic Commando Rearmed 2

A Capcom bejelentette az oldal-scrollozós akciójátékuk folytatásának megjelenési dátumát. Szerencsére nem húzzák sokáig, a jövő hónapban belevethetjük magunkat a retro-élménybe. A PSN-es verzióra tavaszig várnunk kell, ezúttal az Xbox Live-felhasználók járnak jól.

Trailert kapott a Bionic Commando Rearmed 2

Emlékszünk még a 2008-as Bionic Commando Rearmed-re? Már azt is eléggé szerettük, a folytatás pedig úgy látszik, minden tekintetben visszahozza a klasszikus Bionic Commando hangulatot. A GameTrailers háromperces bemutatója legalábbis erről árulkodik.

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

E3 2010: A Capcom felhozatala

A Capcom bejelentette a hivatalos E3 listáját, mely egyelőre csak az előre várható neveket tartalmazza, viszont a cég elmondása szerint készülnek meglepikkel is.

Hétfő délelőtti galériafrissítés egy rakás új képpel

Megint egy jó adag képet sikerült összegyűjtenünk a közeljövő legjobb címeiről: van Dead Rising 2, Lost Planet 2, Front Mission Evolved és Transformers is.

Folytatódik a Bionic Commando Rearmed

Vicc, de az újgenerációs változat mellé vevőcsalogatónak szánt Bionic Commando Rearmed jobban sikerült, mint a nagygépes játék - nem véletlenül készül a folytatás.