A Heavy Rain inspirálta az új Jurassic Park játékot

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Nyár óta tudjuk, hogy jelenleg nem csak a Back to the Future játékokon dolgozik a Telltale Games, hanem hasonlóan epizodikus megjelenési ütemtervet szán a Jurassic Parknak is. Bizakodásra ad okot, miszerint a fejlesztők hűen merítenek a Quantic Dream Heavy Rainjéből is.

Árulkodó lehet az új Jurassic Park játék arculatára, játékmenetére a Telltale azon nyilatkozata, miszerint a tavalyi év egyik leginnovatívabb PS3-as thrilleréből, a Heavy Rainből merítettek ihletet. A fejlesztők szerint a kölcsönvett ötletek elsősorban az interakciók területét érintik, valamint a rejtvényeket és QTE (reflex-gombnyomkodós) részeket.

Netán, ha feszes helyzetbe kerülünk itt is többféle lehetőség áll rendelkezésünkre, vegyük példának azt, ha egy Velociraptor halálos szorításából szeretnénk kiszabadulni, akkor hasonló szisztémával tehetjük meg ezt a képernyőn felvillanó utasítások szerint.

A játék szerencsére az első rész eseményeit veszi alapul, melyben hangsúlyos szerep jut a reflex-gombnyomkodós szekvenciák sorozatának, melyek számos következménnyel járnak a sztori alakulására (mint a Heavy Rainben). A vizuális stílus sokkal reálisabb képet fest, a fejlesztők korábbi, karikatúraszerű játékaihoz képest.

A Jurassic Park videojáték öt epizódon keresztül bontakozik ki előttünk, a nyitó fejezet vélhetőleg ingyenes lesz és a park személyzetének tagjai felett vehetjük át az irányítást.

11.
11.
Irasalgor
Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz...remélem jó, és élvezetes :D..és jön PC-re vagy Boxra
10.
10.
adikas
A 4.rész már évek óta bejelentés alatt áll,ám nemrégiben újabb hírek keltek lábra melyet a filmtrailer.hu oldalon olvashattok.
9.
9.
Hardy
Jó lenne ha boxra is jönne jó láték lesz viszont.
8.
8.
fomar
A film mikor fog kijönni?
7.
7.
KiCsi MexXiS
#3: énis remélem hogy jön pc.re mert tök zsír lenne
6.
6.
adamsfamily
Nem is tudtam,hogy lesz új játék belőle.A film nagy kedvencem,remélem azt is folytatják.
5.
5.
zeewolf
Már a vissza a jövőbe játéknál is ezt kellett volna , kár, hogy nem az is ilyen. Pedig ha valami, az igazán megérdemelte volna.
4.
4.
Tacskoexe
Ez tuti rohadt jó lesz! :D A Telltale szerintem egyszerűen képtelen mellényúlni. Imádom az összes játékukat, úgyhogy emiatt is nagyon izgatott vagyok :D
3.
3.
adikas
Eddig úgy volt Pc-re is kijön,remélem úgy lesz.
2.
2.
viC88
Az oké hogy onnan vették az ötletet, de ez is ps3 exkluzív lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...