Szerverproblémákkal küzdött a DC Universe

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 17.
  • Hír
Link másolása
Mivel a nemrégiben megjelent DC Universe Online iránt napról-napra nő a kereslet, a friss játékosok élményét rontja a helyzet, miszerint a Sony nem képes megfelelő háttérkapacitással üzemeltetni a szerverparkot. Bízunk benne, hogy ezek csupán a kezdeti gyermekbetegségek.

A játék hivatalos Facebook-csatornáján már megerősítették a váratlan szerverleállások tényét, jelenleg is azzal foglalatoskodnak, hogy bővítsék a szerverek kapacitását, mivel a játékosok folyamatosan özönlik el a játszótereket. Ezért kénytelenek időről-időre megszakítani a folyamatos kapcsolatot. A kiesés néhány órát is igénybe vesz. Talán a káosz követője, Joker tréfálta meg őket?

PC-re és PS3-ra már napok óta elérhető a népszerű szuperhősös világra épülő MMORPG. Leginkább a PS3-felhasználókat érinti a malőr, többen is jelezték, hogy képtelenek bejelentkezni a játékba. Tegnap folyamatosan frissítette facebookos üzenőfalát a Sony Online, tisztában is voltak a problémával, és dolgoztak egy javításon.

Ma reggel 7 órakkor újra rendben volt minden, elhárult minden hiba, reméljük, hogy nem csak ideig-óráig szól a zavartalan időszak. Ha bármi hibát tapasztalsz, kövesd figyelemmel a DC Universe facebookos oldalát!

12.
12.
nero66
Fúúú, de várom már a 25-ét, végre lehet majd tolni a Champions Online-t!!!! :P Ideje volt már h a City of Heroes és DCO mellé kijöjjön/ ingyenessé váljon egy hero mmo!!!!!!
9.
9.
Hardy
Pedig maga a játék nem lenne, hülyeség de így, hogy nincs server semmi értelme.
8.
8.
Adamknight
#6 A főoldalon megveheted online.

Amúgy nem csak a DC-nek vannak problémái, de a Champions online-nak 18-án lesz egy kisebb free beta-ja a 25-e előtti tényleges free to play-re való átállás előtt, de most az sem működik, jelenleg az oldaluk se elérhető XD.
7.
7.
MadDragon
A Sony és egy jól működő mmo az két külön fogalom.
6.
6.
renato999
Itt Magyarországon lehet valahol egyáltalán kapni a játékot ? Mert én sajnos sehol sem találtam !
5.
5.
marley3333
vajon mennyien játszattak rajta vagy mi lehetett a probléma ha nem a túl sok player? :O
4.
4.
Laykray
#2: Külön külön szeró van.
3.
3.
Motig
#1: nem is kicsit. bár az nagyobb ciki hogy a sony nem volt képes normális stresz bétát összehozni hogy tesztelje a szerverek kapacitását.
2.
2.
Garfartix
A napokban már a honlapjuk sem volt elérhető.

Amúgy lehet egy buta kérdésem: a PS3 és a PC felhasználók egy szerveren játszanak, vagy külön-külön szerójuk van?
1.
1.
Hardy
Ez ciki, de úgy is megoldják vhogy a problémákat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...