Bemutatkozik a Kingdom Hearts 3D

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár nem igazi újdonság, hogy lesz ilyen játék, hiszen már a tavalyi E3-on is tudtunk a létezéséről, de az igen, hogy a Square Enix a mai rendezvényén hivatalos címet adott a Kingdom Hearts Nintendo 3DS-re készülő változatának. A játék még mindig nem a várva-várt harmadik rész, de szorosan kötődik majd hozzá.

Valójában a tavalyi E3-on már bemutatkozott az új Kingdom Hearts, ám akkor még csupán Kingdom Hearts 3DS néven: a Square Enix a minap megrendezett konferenciáján viszont megragadta az alkalmat, és felfedte az anyag végleges címét, és fellőtte a játék hivatalos weboldalát, ami - bízzunk benne - az új rész körüli események felgyorsítására is szolgál majd.

  

Az új rész végleges címe Kingdom Hearts 3D: Dreap Drop Distance lesz - értitek, 3D. A játék főhősei Sora és Riku lesznek, akik teljesen más módszerekkel dolgoznak majd: a Square szerint a játékmenet elemei már teljesen készen vannak, már csak az integrálás van hátra. A készítők új Disney-világokat szeretnének bevonni a játékba, de korábbi helyszínek, mint Traverse Town is visszatérnek majd.

Nem árt tudni, hogy a Kingdom Hearts 3D még nem a várva-várt harmadik rész lesz, de játékmenetben és történetben erősen kötődik majd ahhoz. A Dream Drop Distance weboldala itt tekinthető meg.

1.
1.
Kriszg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...