Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance 3DS

3DS-exkluzív részt kap a Square Enix közkedvelt szerepjátéka is, amelyben a Final Fantasy és a Disney játékhősei elevenednek meg.

Februárban költözik Switchre a Kingdom Hearts

Idén ünnepli a huszadik születésnapját a Kingdom Hearts-sorozat, ennek apropóján pedig a teljes sorozat átköltözik a Nintendo Switchre is, méghozzá felhős formában. Már nem is kell sokat várnunk a premierre.

Sorozat készülhet a Kingdom Hearts alapján

Több újságíró is egyöntetűen állítja, hogy a Square Enix (valószínűleg animációs) sorozatot készít a Kingdom Hearts alapján. Az adaptáció a Disney+-on láthatja meg a napvilágot.

Másfél millió példánynál jár a Sleeping Dogs

Mérsékelt sikert aratott a hongkongi szervezett bűnözés világát bemutató Sleeping Dogs. A Square Enix bejelentette, hogy 1,5 millió példányt szállított le a boltoknak. A kiadó másik sikercímének a Dragon Quest X bizonyult. A szerepjátékból 700 ezer kópiát halmoztak fel a kiskereskedők.

Kingdom Hearts 3D - trailer a megjelenés mellé

Tegnap óta végre Európában is kapható a Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance, mely a Nintendo 3DS legnagyobb nyári sikercíme lehet. Japánban már márciusban startolt a cím, a tesztek pedig egy ígéretes játék képét festik le előttünk. Lássuk a launch trailert!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Főleg DLC-fronton lesznek fontos megjelenések a héten, érkezik PC-re az új Max Payne 3 kiegészítő, valamint kapunk egy Mass Effect 3 és egy Ghost Recon: Future Soldier adalékot is. Az xboxosok az új Tony Hawk anyagnak, a 3DS-esek pedig exkluzív Kingdom Heartsnak örülhetnek.

E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!

E3 2012: Látnivalók a Kingdom Hearts 3D-ről

A Dream Drop Distance, azaz a Kingdom Hearts 3D is ott lesz az Electronic Entertainment Expón, vagyis az E3-on. A Square Enix új látnivalókkal, egy négyperces trailerrel és tizenegy screenshottal próbál kedvet csinálni a július végén boltokba kerülő 3DS-exkluzív epizódhoz.

Tíz percig mozgásban a Kingdom Hearts 3D

Alighanem a Nintendo 3DS egyik leginkább várt szerepjátékáról beszélhetünk a Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance személyében. Sora és Riku kalandjába még Mickey egér is belepiszkál, különféle támadástípusok, "free-flows" mechanika és rengeteg báj - a játék erről szól.

E3 2012: Megvan a Square Enix lineup-ja

A Square Enix megerősítette azon játékok listáját, amiket elhoz majd az idei expóra. A felhozatal változatos, s reméljük több cím is játszható formában lesz jelen. Öt produktumuk származik nyugati fejlesztőktől, s kettő pedig belső projekt, hamisítatlan japán utóízzel.

Július végén jön a Kingdom Hearts 3D?

Úgy tűnik, a Square Enix véletlenül megszellőztette a Nintendo 3DS-re készülő Kingdom Hearts 3D megjelenési dátumát. A japán premier napja eddig is ismert volt, arról viszont eddig mélyen hallgatott a kiadó, hogy mikor érkezik meg a játék a nyugati régiókba, angol nyelven.