A DC Universe a Sony Online büszkesége

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 25.
  • Hír
Link másolása
A hónap elején megjelent DC Universe lett a Sony Online Entertainment eddigi leggyorsabban fogyó játéka a cég fennállása óta, ezt maga a stúdió elnöke, John Smedley jelentette be. Szó ami szó, rá is fért már a siker, hiszen az EverQuest első része óta nem tudott igazán kiemelkedő sikereket felmutatni.

Az ingyenes alternatívák és a Blizzard térhódítása óta alaposan fel kell kötnie az alsóneműjét annak, aki ebben a kiélezett helyzetben helyt akar állni. A Sony Online-nak ez sikerült a népszerű szuperhősös univerzumot feldolgozó MMO-jával. A cím sikerét Smedley a Twitter-csatornáján osztotta meg a nagyközönséggel és egyben felhívta mindenki figyelmét arra, hogy a boltok készlethiányát hamarosan orvosolják is.

"Dolgozunk a DCUO készlethiány problémáin" - mondta - "Ez a mi valaha volt leggyorsabban fogyó játékunk, hétfőn feltöltjük a polcokat." Érdekesség, hogy az eladott játékok 52 százalékát tette ki a PS3-as változat.

Tény, hogy nem számított ilyen örömteli fogadtatásra a Sony sem, ezt mutatja, hogy máig nem tudtak megfelelő utánpótlást biztosítani a DC Universe dobozos példányaiból, a játék megjelenésekkor pedig a szerverek nem bírták a játékosok rohamát, a cég non-stop fejlesztette háttérparkját. A toplistákon az élmezőnyben halad, régen várt sikert ért el a stúdió.

5.
5.
nero66
Van valaki aki szedi a Champions online-t?????? Mert nekem 25 megás nettel is nagyon lassan jön... 1 órája töltöm és 4,2%-nál áll :S
4.
4.
FlyrG
ez a game online előfizetős?
sajna nem igazán vagyok otthon az MMOk-ban
3.
3.
Mortis
Valószínűleg a PS3-as vásárlók vérszemet kaptak. :D
2.
2.
Hab
Azért kiváncsi lennék számszerint mennyit adtak el.
1.
1.
Drizzt do Urden
Majd 2, 3 hónap múlva kiderül menyire lett sikeres a Dc Universe , az utóbbi pár évben látunk már olyan mmo címeket amikre azt mondták hogy mekkora sikkere van és menyire jó ,utána meg fél év múlva a kezdeti játékos állomány 70%a ott hagyta Pl Aion , Warhammer . Szerintem egy mmo sikkerét nem az mutatja menyien vették meg az elején , hanem hogy menyien játsszák 1 év múlva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...