Szeptemberig csúszhat a The Old Republic?

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 27.
  • Pletyka
Link másolása
Az MCV értesülései szerint nem áll készen a tavaszi indulásra a Star Wars: The Old Republic, az MMORPG szerverei ezért csak az ősszel bőghetnek fel. Az Electronic Arts még nem fűzött kommentárt a hírekhez, de a késés tulajdonképpen nem is lenne meglepő, ráadásul ennyi csúszás még bele is fér.

Attól függetlenül, hogy mennyire tetszik a Star Wars: The Old Republic az EA befektetőinek és volt alkalmazottainak, a Bioware méltán népszerű szerepjátékának folytatását rengetegen várják még akkor is, ha néhányakat kifejezetten taszít a tény, hogy MMORPG-t csináltak a kedvencükből.

A The Old Republic jelenleg is tesztelés alatt áll, a legutóbbi hivatalos ígéretek szerint valamikor tavasszal kellene elindulnia a játéknak. Az illetékesek mélyen hallgatnak a pontos dátum felől, így ezért is tűnik hihetőnek az MCV értesülése, miszerint csak ősszel, szeptember hónapban kerül a játék a boltok polcaira, s csak ekkor veheti kezdetét a Star Wars-saga következő fejezete.

Az Electronic Arts még nem fűzött kommentárt a pletykákhoz, de egyáltalán nem lenne meglepő, ha a kiadó valóban a csúsztatás mellett döntene: a fejlesztők szerint nem csak a Bioware, de az EA egyik legnagyobb projektje is a játék, s ha már rááldozták a világ összes pénzét, akkor valószínűleg nem is szeretnének rajta bukni.

12.
12.
yantchee
Helikopter szimulátort szeretnék összeállitani tudtok-e segiteni hogy milyen cuccokból lehet egy frankót
9.
9.
SWBF2
"Hickey szerint rossz döntés volt a fizetős modellt választani"

Azért az érdemes megfigyelni, hogy a legsikeresebb MMO havidíjas. Star Warsnak van háttérbázisa. Ha össze tudnának szedni 4-5 millió állandó játékost, akkor nincs az az Isten, amiért F2P lenne a TOR.
8.
8.
Skyer
7.
7.
Folti90
#3: Vagy mint a GT 5 sajnos:(
6.
6.
Ecneb
"Hickey szerint rossz döntés volt a fizetős modellt választani, mikor a free-to-play játékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek..."
Én ezzel értek egyet! tegyék ingyenessé, extrákért kérjenek csak pénzt, abból is simán be lehet hozni a költségeket...
Ettől független mindenféleképpen kipróbálom ;)
5.
5.
Niko22
De kár már úgy vártam :(
4.
4.
Mortis
Valóban várható volt a késés, de én mégis sajnálom, hogy így lett. Remélem tényleg felhasználják a plusz hónapokat és egy varázslatos játékot hoznak el nekünk. :)
3.
3.
abydos
Nagy hiba lenne félkészen kidobni, mert akkor úgy járni mint a Final Fantasy 14
2.
2.
Gubi
Sajnálom, hogy csúszik de osztom Skyer véleményét. Szívesen várok rá többet, csak látszódjon is majd rajta :)
1.
1.
Skyer
Jöjjön később, csak jó legyen!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...