Duty Calls - tölthető az EA Call of Duty-paródiája

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 3.
  • Letöltés
Link másolása
Nem bírt tovább az EA a pimasz humorával, ingyenesen letölthetővé tette a Duty Calls nevű játékát, amely egyenesen az Activisionnek mutat fityiszt, és alaposan kiforgatja a népszerű militarista FPS-sorozatot. A csipkelődésre vevők vagyunk, pláne, hogy a Bulletstorm fejlesztői követték el.

A letöltés díjmentes, kérve vagy kéretlenül figurázza ki a korunk militarista húzócímét, a Call of Dutyt, és udvariatlanul hívja fel a figyelmet az Activision pénzhajhász üzletpolitikájára. A Duty Calls nem rest úgy lefesteni előttünk a szériát, mint az egyik legunalmasabb játékokat a piacon. Reméljük, a vérbeli CoD-fanok is értik a poént, s nem akarnak rögtön inkvizícióra kelni az EA és a People Can Fly ellen.

Talán nem véletlen, hogy az ingyenes játék a poén mellett a hamarosan megjelenő Bulletstormot harangozza be. A készítők erre jobb lehetőséget nem is találhattak volna, a játékosok jól felkapják a fejüket, hogy "hé, ez bemutat a Call of Dutynak, ezek a srácok tudnak valamit". És igen, mi is így látjuk. Bár a Duty Call nem egy hosszú játék, kb. 10 perc alatt végig lehet rajta szaladni, a szövegelés már megér egy misét:

"Itt a cél" - mondta a parancsnok a rádión keresztül - "Bla, bla, bla titkos bázist, bla, bla, bla nukleáris rakétával, bla, bla, bla... csinálj mindent te." Vajon tényleg ennyire unalmas és kiszámítható lenne a Call of Duty már évek óta? Egyazon rigmusokat ismételgeti újra meg újra? Reméljük, hogy az Activision ügyvédei is csak a poént látják benne, mint mindannyian.

A Duty Calls gépigénye a következő:

  • Operációs rendszer: Windows XP SP2 +, Windows Vista vagy Windows 7
  • Processzor: 2.0+ Ghz egymagos processzor
  • Memória: 512 MB RAM
  • Videókártya:: NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+
  • Hang: Windows által támogatott hangkártya
  • DirectX: DirectX 9.0c
  • Szabad hely: 8GB (letöltés: 759MB)


A paródiát a hivatalos oldalról tudod lerángatni.

Szerintetek is ennyire reménytelen eset a Call of Duty?

55.
55.
hala
#53: Tényleg eléggé zagyva a szöveg, amit írtál.
54.
54.
Irasalgor
#53: Tanulj meg előbb írni, COD-fanboy :)
53.
53.
kekvillam
huha nagyon nagy aha persze egy nagy szar az ea és az egész bandája a call of duty meg mindig veszik oket bárhogy is nezok de meg mindig neki van tobb kiadasa mint az ea-nak a medal of honorral és bad company val együtt véve sokan még a call of duty 2 is sokan veszik a pl. a medal of noort még fele anyian se
52.
52.
cena24
Ez hatalmas.Pláne a ranglépés.Én sikítottam rajta.Nagy cod fan vagyok de ez hatalmas paródia.A Bulletstormra már ki vagyok éhezve :D
51.
51.
McDuff
#26: mintha google fordítót olvasnám,szőrnyű,már ne haragudj...:/
50.
50.
hakydakillah
Egy dolog van a COD-al – hogy nem változik játék során a nehézség. Lehetnének időnként erősebb ellenfelek, akikbe többet kell lőni… Casual fokozaton végig lehet vinni szinte bármelyik COD pályát egyetlen egy lövés nélkül is. A legnehezebb fokozat meg csak azért nehezebb, mert 1-2lövésbe belehalsz. Persze nem lemondom, mert eddig az összes COD megvolt, csak örülnék valami újításnak. Igaz, még mindig gyakran visszatérek a kis kedvenc COD2-höz :-)
49.
49.
NereusLaceee
A rangozás az tényleg jó poén volt, de én a CoD-okat most sem tartottam unalmasnak. bár mostanában csak a 4-el multizok
48.
48.
Shotgun Blues
#46: Cod6 verne is mindent, ha lennének szerverek. AlterIW még mindig fos, lagg és csalók ezerrel. Warra meg alkalmatlan. Inkább cod4 ver mindent. Még.
47.
47.
pjoco
#46: Naná a MW2 a kedvenc multi játékom, de ez a Bulletstorm akkor is állat lesz ha lesz alá elég gépem! :(
46.
46.
pocla4
Bulletstorm tényleg jó játék lesz, de azért szerintem az Activision mindig verte játékokba az EA-t. CoD 6 multija kicsit jobb mint az uj medal pl, bár én cod1 ota cod fan vagyok, de minden spanomnak jobban tetszik. Lanozni is király vele bár ahhoz törés kell. Battlefield Bad company 2 is jobb a medalnál sztem, következő vásárlásom szerintem az lesz. Amugy ti akik fikázzátok kiprobáltátok már a mai FPS játékokat maxon pl multiba? Sztem cod6 ver mindent még mindig...
45.
45.
RECh
#25: Olvasd már el, hogy az EA kiadta, és az a PEOPLE CAN FLY csinálta.
44.
44.
pjoco
Bullettstorm oh jeah! alig várom már azt a játékot! Call of Duty elbújhat majd :D
43.
43.
Balsac
#42: Igen, de akkor miért nem írnak a többi hardware alkatrészhez is nagy dolgokat? :) Lehetne ott core i7 is, meg 12 giga ram ennyi erővel :P
42.
42.
JoHnNiEE
#40: szarkazmusról hallottál? :)
40.
40.
Balsac
Őszintén, hogy jön ehhez a 8 giga? -.-" A telepítő 750 mega, a telepítési könyvtár (legalábbis nálam) 550 mega körül foglal. Még a telepítővel együtt SE több mint 2 giga.
39.
39.
JoHnNiEE
háháhááá :D okozott pár felhőtlen pillanatot :) tökéletes paródia ;)
38.
38.
mdr88
a második videó HATALMAS XDXD
37.
37.
Mortis
Wáááhhhááá. Röhögőgörcs. xD
Hiányoltam már az ilyesmit. Főleg a videó vége tett be nagyon...XD
36.
36.
Daetnas
34.
34.
kukac450
Jézus! Ilyen jól már rég szórakoztam! :D:D
33.
33.
Apostol360
Az EA-nek túlsok a szabad ideje nem?....am érzem benne a szarkazmust . . .na mind1 úgy is csak multiba tolom :)
32.
32.
vmiki88
#19: azért durva a CoD meg Mass Effect 2 története között összehasonlítást végezni
31.
31.
kivenoko
30.
30.
kivenoko
Egyetértek :D Mass Effect Rul'z :D dao Owned :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...