Újabb Doom-film készülhet?

  • Írta: InGen
  • 2011. március 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Ha azt gondoltad, hogy az első Doom-film eléggé gagyi volt, és remélted, hogy soha többet nem kell hasonlót látnod, akkor elég jó esélyekkel indultál. Az anyag nem szerepelt valami jól a pénztáraknál, így nem volt valószínű, hogy a Universal folytatást készítene. Most úgy néz ki, hogy mégis.

Valószínűleg senki nem gondolt arra, hogy a játéktörténelem egyik legjobb és legismertebb játékából lehetséges ennyire rossz filmet készíteni, a Universalnak mégis sikerült. Dwayne "The Rock" Johnsonnal a főszerepben a Doom-film egyetlen értékelhető momentuma az volt, hogy mozivásznon láthattunk FPS-jelenetet, de amikor kifelé sétáltunk a teremből már azt kívántuk, inkább sose láttuk volna az egészet.


Vigyázat, mert a rémálom most visszatérhet! A Universal fontolgatja, hogy újra nekifut a Doom-témának, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy DVD-n azért elég jól fogyott. Mindez persze csak pletyka egyelőre, de ha megvalósul, akkor az új Doom ugyanúgy reboot lehet, mint manapság körülbelül minden más, és ugyanúgy 3D-vel jöhet, mint manapság körülbelül minden más.

Mindez persze azt is jelenti, hogy a Universal is próbálja elfelejteni, hogy az első film valaha létezett. Valószínűleg hamarosan várható megerősítés vagy cáfolat a Universal vagy a Bethesda háza tájáról.

30.
30.
Optimus Prime
Azért annyira nem rossz film, nekem még DVD-n is megvan dts-sel. :P
Az igaz, hogy a film messze nem hasonlít a játékhoz, az Event Horizon bezzeg... Az FPS nézet jó, Karl Urban jó választás volt, The Rock-ot meg csak félidőtől bírtam, amikor bekattant és elkezdett f*ckingozni. :D

A BloodRayne-t én is láttam, de előtte a játékot is. És az a film siralom. Még a nagy nevek is pocsékul játszottak, hiába volt a festői táj is Boll semmiből nem aka filmet csinálni.
29.
29.
Xenomorf
#25: Ha nagyon sz@r filmet akarsz nézni, nézd meg a Démoni szél című kínt, akkor átértékeled a filmes élményeidet XD
28.
28.
Xenomorf
#18: Tartom magam az álláspontomhoz.
27.
27.
Xenomorf
#13: Jól írod haver! Azon a csókán rontás van, vagy lehet, hogy tényleg ennyire pancser. :D
26.
26.
Xenomorf
#11: Na a Blood Rayne minden volt, csak nézhető nem, témánál vagyunk. XD
Szerintem egész jó volt a Doom film, lehet hogy sok köze nem volt a játékhoz, de ha ügyesek egy kis sztorival még az első film emlékein is javíthatnak. Bár én még mindig tartom magam ahhoz az állásponthoz, hogy nem volt az olyan rossz, nézhető fim volt.
23.
23.
Gamerking
Azért ,annyira nem volt rossz,bár csak a Doom3-al meg RoE-val nyomtam,azt is csak a film után.De akkor sem volt rossz,láttam rosszabbat .
22.
22.
Tacskoexe
Ahh...ne már... Mindegy, ha lesz is új, tuti hogy a közelébe se megyek XP
21.
21.
westZsolt
Nekem a Film teccet vagy 4X megnéztem :D
20.
20.
Mortis
Pffuu...Azaz. A World Trade Center-nek folytatást!

Istenem. Szánalmasak. Az emberi fantáziának olyan szintű mélységei vannak, hogyha tényleg normálisan foglalkoznának a filmgyártók a minőséggel és odafigyelnének az orruk elé, akkor nem kéne ilyen szemetekről hírt kapnunk!
19.
19.
Berencsit
#18: nekem se tetszett, de azért már láttunk ennél sokkal rosszab filmet. az egyetlen pozitívuma, a főhőse volt....
18.
18.
Petiop
Hali!

A Doom történtéből sokkal többet ki lehetett volna hozni. Én nem fogok meg elégedni azzal, hogy egyszer nézhető azt jó van, mert az ilyen hozzáállás teszi tönkre a világot. Nem, hogy B, de nincs is annyi betű a magyar ábécében, amellyel be tudnám sorolni ezt a szennyet, csodálkozom, hogy egyáltalán tetszett valakinek!
17.
17.
Berencsit
nekem magával a filmmel semmi bajom se volt. mint előttem mondták, B-kategóriásnak megfelel.. Ha lessz folytatás, azis kb ilyen szinten lessz.
De azt az egyet remélem, hogy "The Rock" lessz megint a főszereplő. :D
16.
16.
Neo1989
Ez tényleg jó nekem a mostani film is tesztet de jobban örülnék egy Doom 4 megjelenésének .
Szerintem ezzel nem vok egyedül .Am meg a 3 volt életem első pc game és már szeretném fojtani .
15.
15.
lolman598
14.
14.
Malackutya
#13: Hát, Uwe Boll-nak ehhez a filmhez semmi köze :) Kivételesen nem neki köszönhetjük ezt a khmm..."remekművet" hanem Andrzej Bartkowiak munkája. No de nem szapulom a filmet,még 2005 ben teljesen máshogy hatott,mintha most újra megnézném.
13.
13.
sunstreaker
uwe boll rendeze, jóhogy szar volt, ezen nem kell csodálkozni, az universal, most nem uwe boll - al fogja rendeztetni ez biztos, uwe - t még a környékre se engedik, nemhogy a forgatás helyszínére
12.
12.
hedzsooo
#11: ...Iga, a Blood Ryan jatekot nem ismerem, nem jatszottam egyszer sem, ellentetben a Doom 3-al, amit rengetegszer nyustoltem es paraztam en is. ^^
11.
11.
hedzsooo
Szerintem is nezheto volt egynek, kb. mint pl. a Blood Ryane c. jatekbol keszult film. :-)

Azert lehetne jobb a kovi Doom film, az biztos. ^^
10.
10.
adikas
Ezek a rebootok nagy marhaságok.
9.
9.
pjoco
Hát igen amikor a drága feka barátunk leáll pusztakézzel harcolni egy HellKnight-al az eléggé kemény jelenet volt a filmben és még tetszett is nekem! Ha bele gondolok hogy a játékban én rájuk nézni is alig mertem, puszta kézzel meg kb esélyem se lett volna ellenük! :D Még jó hogy ott volt nálam a jó öreg BGF!
8.
8.
#5: én is egyetértek a leírtakkal...
7.
7.
adye
#5: Teljesen egyetértek!
5.
5.
B kategóriás akciónak szerintem egész jó volt. Ha doom-ot vártál akkor nagyot csalódtál, de ha fenntartások nélkül kezdtél bele akkor szerintem nézhető volt. Nem jó, de nem is annyira szar, mint amennyire temették. Középkategóriás tucattermék, egyszer nézhető.
4.
4.
daenath
Teny hogy a film storynak semmi koze nem volt a jatekhoz, azert egy Doom 3 megfilmesitest elneznek.
3.
3.
themagott
Rossz nagyon nagyon rossz film volt, igazából nem is a filmmel volt a nagy baj, hanem azzal, hogy szinte semmi köze nem volt a Doom-hoz. Más címmel még lehet élvezhető film lett volna... Remélem ha lesz reboot akkor azt jobban megcsinálják
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...