Új képek érkeztek a From Dustról

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 20.
  • Képek
Link másolása
A From Dustot még a tavalyi E3-on jelentette be a Ubisoft, azóta pedig alig hallottunk valamit felőle. A héten azonban egy nagyobb szabású buli keretében mutatták be újra a játékot a nyugati sajtónak, ahonnan néhány új látnivalót és beszámolókat is kaptunk.

A From Dust az Another Worldöt is jegyző Eric Chahi új játéka, amely egyfajta sandbox cím lesz, amiben istent játszhatunk majd. A megjelenése tavasszal várható, a címet kizárólag a PlayStation Networkről és az Xbox Live-ról tölthetjük majd le.

A játék főszereplője egy törzs, amely az idők során minden emlékét elveszítette, egyedül azt tudják még, hogy hogyan kell megidézni Téged, hogy segítsed őket a túlélésben. Egy nagy fekete gömböt kell irányítanod, ezzel tudod valós időben változtatni a környezetet, deformálni a földet, ami révén a tengervíz és a láva is elszabadulhat: ha ketten összetalálkoznak, a láva sziklává keményedik, míg a növényzetet nemes egyszerűséggel felperzseli majd. 

A lényeg, hogy a törzs tagjainak útvonalakat biztosíts azokhoz az ősi totemekhez, amik megvédik őket a természeti katasztrófáktól. És ez a legfontosabb, ez különbözteti meg a játékot más "istenes" címektől: itt nem a törzset irányítod, mint valami stratégiai játékban, hanem a környezettel állsz közvetlen kapcsolatban, s annak alakításával tudod terelgetni a bennszülötteket.

A játék legalább 15 euróba kerül majd, ám cserébe nem is lehet két perc alatt végigjátszani: a fejlesztők szerint 15 órás játékidőre számíthatunk.

9.
9.
Mortis
Black and White kombinálva a Populous-sal és pár új ötlettel, modern köntösben. Az előbb említetteket imádtam, szóval ha minden jól megy ezzel sem lesz gondom. :D
8.
8.
Berencsit
na erre énis kiváncsi vagyok. :))
7.
7.
Sarkadi
Igen,egy kicsit Zeno Clash-es,de az UBI-tól sokkal jobbat várok! ;)
6.
6.
Bisur1996
Nagyon jó... 15 óra :DDD
5.
5.
nero66
Azta ilyen típusú játékkal még nem is talákoztam. :D Nagyon Várom!!!
4.
4.
simon 555
3.
3.
csoki-gt
Én már nagyon várom :)
2.
2.
Wackor
Ilyen árért biztos hogy beszerzem :D
1.
1.
krami
Nekem valahogy a Zeno Clash ugrik be, ami nem baj, én szerettem. Ezt is kipróbálom majd:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...