Kamu Old Republic bétakulcsokat árulnak a neten

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A BioWare felhívta a rajongók figyelmét, hogy néhányan kamu bétakulcsokat árulnak a Star Wars: The Old Republichoz. A csapat leszögezte: a bétateszt még nem indult el, ezek az értesítések pedig nem hivatalos levelek, csak az adatainkat próbálják meg velük elcsaklizni.

A népszerűbbnek ígérkező MMORPG-k premiere előtt nem szokatlan próbálkozás az internetes bűnözők részéről, hogy kamu leveleket terjesztenek az egyes kiadók nevében, melyekben a játékosokat a készülő cím nem létező bétatesztjére hívják meg, és arra kérik őket adják meg az adataikat, esetleg küldejenek pénzt is.

Allison Berryman, a BioWare közösségi menedzsere a Star Wars: The Old Republic hivatalos fórumán arra figyelmeztette a felhasználókat, hogy hasonló veszély leselkedik rájuk is, ezért legyen óvatosak, ha efféle üzenetet kapnak. Berryman szerint néhányan teszthozzáféréseket és bétakulcsokat árulnak, azonban ezek egytől-egyik hamisak, a csalók így próbálják meg ellopni a játékosok személyes adatait, a pénzüket, és különben is: a tesztaccountok árusítása szigorúan tilos, többek között azonnali ban jár érte.

A BioWare azt is hozzátette: ha valaki bétameghívót kap, az erre vonatkozó üzenet a no-reply@bioware.swtor.com e-mail címről érkezik majd.

2.
2.
IceColdKillah
Nekem nem béta teszt kell, hanem a teljes kész játék!!!!!!!
1.
1.
mdr88
Én eleve csak a hivatalos weboldalon olvasom, hogy mik a fejlemények, de sajnos még nem kaptam meghívót... remélem eljön az ideje :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...