Videón a törölt Sonic Extreme

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha egy jól menő frencsájzból megannyi mellékágat szeretne kicsikarni a kiadó, akkor arról Sonic barátunk hosszasan tudna mesélni. Szerencsére nem minden ötlet lát napvilágot, sündisznónk például még az előző generációban kapott volna egy extrém sportokra kihegyezett játékot. Nem így lett.

A SEGA hajdanában túl szeretett volna lépni az egyszerű platformjáték skatulyáján, és még az első Xbox idejében szeretett volna kijönni a Sonic Extreme-mel, hol sündisznónk - többek között - gördeszkára pattant volna és némileg háttérbe szorított történet mellett az efféle sportban nyújtott hozzáállását is kamatoztathatta volna az aranygyűrűk gyűjtögetése közben. A videó tanulsága szerint szerencse, hogy nem így történt - még idejében megálljt parancsoltak neki a szigoró minőségellenőrök.

Megjegyzés: a videót feltöltő emberke megosztásai között elég részletesen bele lehet nézni a Sonic Extreme-be, szóval, akit érdekel, ne habozzon a további kutatással.

7.
7.
myrte
hát ez elég nyögvenyelős...
6.
6.
Mortis
Örüljünk együtt, hogy ez kimaradt! :) Valóban a két dimenzió áll a legszebben kék barátunknak.
5.
5.
Quent1n
Yagami Light: Ott a Trine is mint jó példa. Hasonló kialakításba simán lehetne remake-elni a Prince of Presiát, Another World-öt, Blackthrone-t, Flashback-et stb.
4.
4.
Jinbobo
#2: egyet értek. Sonic nem érzi jól magát 3D-ben, Szíve szerint visszarohanna a 2D-s világba, de a fejlesztők gátat szabtak neki...
3.
3.
Yagami Light
#2: A Sonic Generationsban majd lesznek 2 D-s részek is. A látvány az 3 D-s lesz persze de amúgy oldalnézetes ugrabugra lesz. Sajnos a játékban a modern változata is helyet kap majd, amikor Sonic hátát figyelhetjük és száguldhatunk mint a gép. Nem mondom, hogy rossz, de végre jó lenne, ha teljes egészében csinálnának egy oldalnézetes klasszikus stílusú Sonicot is. A Graf 3 D-s lenne és nagyon szép csak oldalnézetes lenne a játék. Úgy mint a Super Street Fighter IV-ben és ebben a legújabb Mortal Kombatban is.
2.
2.
Split
Vissza kellene térni a 2D-s vonalhoz! Bizony én nem a karaktert szerettem meg (jó, persze azt is), hanem a játékmenetet. Ezek az új 3D-s vackok pedig már nem tudják hozni a régi fílinget. :P
1.
1.
Slik
Tony Hawk tüskésen? elég sz@r
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...