Sonic Colors , DS, PC, PS4, SW, XBOXONE

Új Nintendo-exkluzív résszel jelentkezik a Sonic-sorozat, a Colorsban különleges képességeket kap derék sündisznónk!
Típus: Akció, Platform

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatjuk a szeptembert, egyetlen platformon sem maradunk újdonságok nélkül az elkövetkező napokban. Lássuk a szokásos listás összefoglalónkat!

Rajzfilmek vezetik fel a Sonic Colors: Ultimate-et

Alig több mint két hét van hátra, hogy kezünkbe vegyük a remasterelt Sonic Colorst, a Sega pedig egy kétrészes rajzfilmmel igyekszik meghozni a kedvet hozzá. Az első epizód már nézhető, és felfesti a játék történetének alapjait.

Megtalálta Knucklesét a Sonic, a sündisznó 2

A Sonic, a sündisznó jövőre esedékes folytatásában számos szereplő visszatér, és kapunk néhány új arcot is. Ezek közül a tüskés öklű Knucklesről bizonyosodott be váratlanul az, hogy ki adja majd a hangját.

Sonic Colors: Ultimate - bemutatkoznak a wispek

Mindenki kedvenc kék sündisznója idén ünnepli a harmincadik születésnapját, ennek alkalmából pedig hamarosan felújított változatban játszhatjuk újra a 2010-es Sonic Colorst. Természetesen a wispek sem maradnak majd otthon.

Sonic Colors: Ultimate - előzetesen az újdonságok

Ősszel felújított változatot kap a Sonic Colors, amelyben Sonicnak Dr. Eggman vidámparkjában kell boldogulnia. Most egy előzetes mutatja be, miben lesz majd különb az Ultimate-kiadás az elődjénél.

Sonic is megkockásodik a Minecraftban

Sonic harmincadik születésnapjának ünneplése még nem ért véget, ennek keretében a kék süni a Minecraftba is beköszön. Nemcsak skineket kapunk a DLC-ben, de ikonikus helyszíneket is, amelyeken versenyre kelhetünk a barátainkkal.

E3 2021: Mozgásban a Sonic Colors: Ultimate

Noha a Future Games Show során már láthattunk egy új kedvcsinálót a Sonic Colors: Ultimate-ből, most érkezett néhány screenshot, és egy nyers gameplay felvétel is. Csekkoljátok!

E3 2021: Ez történt a Future Games Show adásán

A GamesRadar jóvoltából idén is visszatért a Future Games Show. Igen tartalmas volt az éjszaka levetített műsor, de egy könnyen emészthető csomagban ezúttal is összeszedtük a látnivalókat.

Felújított változatot kap a Sonic Colors

Tegnap levetítették a Sonic-franchise harmincadik születésnapját ünneplő videósorozat, a Sonic Central első részét, amely több játékbejelentést is hozott magával. Lássuk őket!

Elkezdődött a Sonic, a sündisznó 2 forgatása

A Sonic, a sündisznó 2 rendezője egy tweetben tudatta a nagyvilággal, hogy kezdetét vette a mozi forgatása. Ha minden a tervek szerint halad, jövő áprilisig kell várnunk a premierig.