Sonic Colors , DS, PC, PS4, SW, XBOXONE

Új Nintendo-exkluzív résszel jelentkezik a Sonic-sorozat, a Colorsban különleges képességeket kap derék sündisznónk!
Típus: Akció, Platform

Sonic is megkapta a maga LEGO-szettjét

Egy, a Sonic the Hedgehog-sorozatnak emléket állító csomaggal indítja az évet a LEGO, amelyben a kék sündisznó mellett Dr. Eggman és jó pár, a játékokat idéző részlet is helyet kapott.

Sonic, a sündisznó 2 - Tails színésze is megvan

A világ leggyorsabb sündisznójának filmes kalandjai jövőre folytatódnak, és a második részben már nem ő lesz az egyedüli CGI-állatka. Knuckles után Tails szinkronhangja is megerősítést nyert.

Amerikai toplista: megtorpant a Switch menetelése

Az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group közzétette a szeptemberi jelentését, amely több érdekességgel is szolgált. A legfontosabb fejlemény: a PlayStation 5 véget vetett a Nintendo Switch menetelésének.

Brit toplista: az élen kezdett a FIFA 22

Az ég kék, a fű zöld, a britek pedig szeretik a focit: a múlt héten megjelent a FIFA 22, amely annak rendje és módja szerint letarolta a helyi játékeladási toplistát. Lássuk, ezúttal hogyan alakult az élboly!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatjuk a szeptembert, egyetlen platformon sem maradunk újdonságok nélkül az elkövetkező napokban. Lássuk a szokásos listás összefoglalónkat!

Rajzfilmek vezetik fel a Sonic Colors: Ultimate-et

Alig több mint két hét van hátra, hogy kezünkbe vegyük a remasterelt Sonic Colorst, a Sega pedig egy kétrészes rajzfilmmel igyekszik meghozni a kedvet hozzá. Az első epizód már nézhető, és felfesti a játék történetének alapjait.

Megtalálta Knucklesét a Sonic, a sündisznó 2

A Sonic, a sündisznó jövőre esedékes folytatásában számos szereplő visszatér, és kapunk néhány új arcot is. Ezek közül a tüskés öklű Knucklesről bizonyosodott be váratlanul az, hogy ki adja majd a hangját.

Sonic Colors: Ultimate - bemutatkoznak a wispek

Mindenki kedvenc kék sündisznója idén ünnepli a harmincadik születésnapját, ennek alkalmából pedig hamarosan felújított változatban játszhatjuk újra a 2010-es Sonic Colorst. Természetesen a wispek sem maradnak majd otthon.

Sonic Colors: Ultimate - előzetesen az újdonságok

Ősszel felújított változatot kap a Sonic Colors, amelyben Sonicnak Dr. Eggman vidámparkjában kell boldogulnia. Most egy előzetes mutatja be, miben lesz majd különb az Ultimate-kiadás az elődjénél.

Sonic is megkockásodik a Minecraftban

Sonic harmincadik születésnapjának ünneplése még nem ért véget, ennek keretében a kék süni a Minecraftba is beköszön. Nemcsak skineket kapunk a DLC-ben, de ikonikus helyszíneket is, amelyeken versenyre kelhetünk a barátainkkal.