Resistance 3 demó a Battle: Los Angeles mellé

  • Írta: InGen
  • 2011. május 3.
  • Hír
Link másolása
Nem tudom, hogy jó marketingnek, vagy csak olcsó húzásnak minősítsem-e a tényt, hogy a Resistance 3 első demója kizárólag a Battle: Los Angeles Blu-Ray kiadása mellé jár majd. Az a furcsa helyzet állt elő ugyanis, hogy most egy valószínűleg nagyon jó játék fog eladni egy nagyon rossz filmet.

A Csata: Los Angeles című mozival kapcsolatban már Ca$h és jómagam is elmondtuk a véleményünket, de akinek túl sok az a pár ezer karakter, azok számára röviden is összefoglalom: azt hittem, hogy a Manos: The Hands of Fate című "remekműnél" (IMDB bottom 3.) nincs rosszabb film, de tévedtem.


A pláne ebben csak az, hogy az első Resistance 3 demót - ami egyébként az egyjátékos részbe enged betekintést -, a fentebb emlegett műalkotás (nem a Manos) Blu-Ray kiadása mellé fogják adni. Azok számára tehát, akik minél előbb szeretnének belekóstolni az FPS-klasszikus folytatásába, nem marad más választásuk, mint megvenni a Battle: Los Angeles Blu-Rayt, megtartani belőle a játékot, a filmet pedig (mivel eladni valószínűleg lehetetlen), finoman belehelyezni a szemetesbe.

A Resistance 3 egyébként egy többjátékos demót is kap majd: ezt az amerikai játékosok a SOCOM 4-gyel kapják majd meg, míg az európai játékosok számára kizárólag a PlayStation Plus keretein belül lesz elérhető.

11.
11.
Gorre
#8: Hallod hogy mindenki a kamerarángatásra panaszkodik, már lassan olyan érzésem van hogy még aki nem látta a filmet is ezt hajtogatja... Nézd meg akkor pl. a Rec-et...

Am meg hülyeség megvenni egy filmet azért mert van benne egy demo (!), amit ha jól tudom ingyenesen is elérhetővé szoktak tenni, vagy már ebben is reformáltak? Már egy demóért is fizetni kell? LoL
10.
10.
Mortis
Baklövés. A film közel sem jó, de azért vannak nála ezerszer rosszabbak is(pl. a kultikus Álom.net). A demó érdekes, de nem ér meg annyit, amennyit elkérnek a filmért.
9.
9.
killzone2
Szerintem egy teljesen vállalható film. Én már láttam sokkal rosszabb filmeket is. Mondjuk egy demóért nem venném meg a filmet,de akinek nagyon tetszett a film és van pénze a blu-ray verzióra az valószínűleg megveszi. Nekem elég volt a mozis élmény, sokkal rosszabbra számítottam, főleg a kellemes trailer után,ami túl szép volt,hogy igaz legyen. Ez a félelmem az új Transformers filmnél is meg van!
8.
8.
roli33
Nekem az nem tetszett a filmben, hogy össze-vissza rángatták a kamerát. Nem tudom miért nem lehetett normálisan felvenni a jeleneteket. Komolyan mondom beleszédültem.
7.
7.
NoRush
Hát inkább egy ritka jó film volt .... aki otthon ül a gép előtt és mereszti a valagát mig végig nem tol 3-4 játékot az ennyit ért a filmekhez. Én moziban néztem a haverom meg otthon... értékelés: király-király.
6.
6.
danez11
ez egy fasság!! nekem nemkell demo, úgy is megveszem a játékot...
5.
5.
Sheodon
#4: De az általad "csodának" titulált film sem nagy szám (de tény, a Transformers 2 rosszabb, bár az eddigi Transformers filmek egytől egyig szarok voltak, értékük a nullánál is kevesebb).
4.
4.
MR.WOODCOCK
Amúgy pedig most nézem, laza 70 millió dollárból lezavarták a költségvetését ennek a 110 perces csodának: Transformers Revenge of Fallen ellenben 200-ból is alig tudott kijönni 2 ÉVE, és az sem egy nagy szám...
3.
3.
Rave24
a PSN+on csak pár napig/hétig van exkluzívan fent, lehet más tészta a Mortal Kombat, de ennek a demója is kb 1 hétig volt PSN+ exkluzív, aztán a többiek is megszerezhették. Amúgy is, inkább várok míg megjeleni és akkor vszem meg a játékot, minthogy 6-7 ezer fotintot (esteleg több) fizessek 1 filmért amint 1 demo is van, inkább gyűjtom a játékra.
2.
2.
MR.WOODCOCK
Hát Ca$h meg Jómagad sem érthettek mindenhez, pl. filmek ! Szerintem ez egy teljesen átlagos, vállalható mozi, IMDB 6.0 teljesen rendben van, nem tudom mit vártatok tőle de ezek szerint túl sokat!
1.
1.
biolencse
A Demo érdekel. A film nem. Mi ebből a tanulság? Nem fogok megvenni egy szar filmet drágán. Majd a storera is feltöltik szépen lassan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...