Három új DLC érkezik a Fallout: New Vegashoz

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 4.
  • Letöltés
Link másolása
Alighogy sikerült kiköszörülnie a csorbát az Obsidiannak, miután gondok voltak az Xbox 360-as változat mentéseivel, a srácok, úgy látszik, szárnyra kaptak, és rögtön három új DLC-t jelentettek be a New Vegashoz. Az első csomag már május 17-én elérhetővé válik, egyszerre mindhárom platformra.

Honest Hearts, Old World Blues és Lonesome Road névre hallgatnak a Bethesda által frissen bejelentett letölthető tartalmak, és az ígéretek szerint most sem kell nélkülöznünk az akciót és a humort ebben a legendás posztapokaliptikus világban, hogy a "Fallout: New Vegas végérvényesen is legendává váljon, miután emeli a tétet".

A Honest Hearts lesz az első csomag, ami május 17-én napvilágot lát PC-n és Xbox 360-on, valamint egy nappal később a PSN-en is - róla már áprilisban szivárogtak ki pletykák. A dolgok rosszul alakulnak a utahi Zion Nemzeti Park lakóövezetében, miután portyázó törzsi banditák támadják meg a vidéket. Nekünk kell a dolgok után járni, és kideríteni miért orroltak meg egymásra a törzsek és a New Canaanite miszionáriusok. Képbe kerül a titokzatos Bured Man is.

Az Old Worlds Blues júniusban érkezik. A helyszín a Mojave sivatag, egy tudományos kísérlet balul elsült mutánsaival akasztjuk össze a bajuszt. Fel kell keresnünk a még a háború előtt épült labort, és emberrablókkal is lepaktálhatunk, ha szeretnénk, hogy megtaláljuk a technológia kulcsát.

A Lonesome Road júliusban lesz elérhető, melyben kapcsolatba léphetünk Courier Sixszel, akit már az alapjátékból ismerhetünk. Egy férfit keresünk, kinek neve Ulysse. Az út hosszú lesz és barátságtalan, egy hurrikán által megtépázott kanyonba veszük az irányt, a táj a heves viharoktól és földrengésektől eléggé kietlen. A Divide-ba tartó út arról is híres, hogy aki rá merte emelni lábát, még soha nem tért vissza onnan.

Reméljük, hogy a DLC-k ezúttal teljesen optimalizáltan látnak napvilágot, és ütős elfoglaltságot kínálnak a Fallout-rajongóknak. Az árszabás vélhetőleg ugyanaz lesz, mint amit a korábbi tartalmaknál tapasztaltunk.

6.
6.
IceColdKillah
Ez az! Már vártam egy ilyen bejelentést! Remélem lesznek benne új outfitek is! :P
5.
5.
SütiMester00
ja tényleg biztos mivel a FO3-nak 5 dlc-je van a New Vegas-nak meg csak 4 lesz össz.
4.
4.
Mortis
Nem akarják meghazudtolni a Fallout 3 DLC mennyiségét, az biztos. :D
3.
3.
SütiMester00
És nem Bured hanem Burned man.
1.
1.
AmreyP
Inkább egy jó magyarosítás lenne már ehhez a játékhoz....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...