Animációs film készül a Tekken alapján

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Miután a film valami borzasztóan sikerült, nem csoda, hogy a rajongók animációs filmért esedeztek a Namco Bandai előtt. A kiadó örömmel teljesítette kívánságukat, a Tekken: Blood Vengeance idén nyáron mutatkozik be a közönség előtt, és igazi sztárgárda sorakozott fel mögötte.

A Tekken még mindig a Namco Bandai egyik legsikeresebb sorozata, nem csoda, ha igyekszik a lehető legváltozatosabb módon építgetni a márkanevet. Az új Tekken: Blood Vengeance című animációs film 3D-kompatibilis lesz, a forgatókönyvét Dai Sato (Cowboy Bebop, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) írta, a gyártásért a Digital Frontier (Resident Evil: Degeneration, Appleseed) felelt, míg a rendező szerepét az a Youichi Mouri töltötte be, aki a Tekken ötödik és hatodik részének intróját is összerakta.

A film angol és japán szinkronnal is elérhető lesz - egy-egy színész több karaktert is el fog játszani -, a premier idén nyáron várható. A történetről nem sokat tudtunk meg, annyi biztos egyelőre, hogy az anyag a Tekken ötödik és hatodik részének eseményei között fog játszódni, a sztorit pedig a Tekken csapat közreműködésével írták. Első blikkre határozottan életképesebb a megvalósítás, mint az élőszereplős mozi esetében, erről Ti is meggyőzödhettek, ha megnézitek az új trailert.

Köszi, Cuppak!

20.
20.
PankiManki
#6: sztem az ki ezt az embert osztotta heihachinak még életében nem játszott a tekkennel...160 cmes 40 kgos kínai kis öregember,wangnak tök jó lett vna, de heihachinak?! meg kihagyták az egész "devil" vonalat, meg Jin is egy ilyen 19 éves szerencsétlen kisfiú, yoshimitsu meg ugy nézett ki h sztem a ruháját az első jelmezkölcsönzőből kölcsönözték...abszolut epic fail a film pedig 2 és fél évig vártam h kijöjjön...ekkora csalódást =( ez biztos jobb lesz
19.
19.
PankiManki
várós, a filmnél meg csak jobb lehet
18.
18.
Cuppak
Nincs mit , ez nagyon várós !
16.
16.
Mortis
A Tekken-nel nekem sosem volt igazán doglom, csak a 6. részével játszottam egy keveset. De ez akkor is felkeltette az érdeklődésemet, hisz nagyon nagy nevek állnak mögötte. :)
15.
15.
Neptunusz
Én nem vagyok nagy Tekken fan, néha elég idegtépő egy játék, de a története az nagyon tetszik. A film jól néz ki a trailer alapján :)
13.
13.
hakydakillah
12.
12.
#10: http://www.youtube.com/watch?v=X8u7px_GzWQ
11.
11.
waynerooney108
Ezen már rég filózgattunk hogy ilyen film kellene a népnek! Lehet az is megnézi aki nem igazán játék-fan!
10.
10.
hakydakillah
9. Jesszusom, már el is felejtettem azt a borzalmat! Tényleg, az szerintem máig a csúcstartó :-) Azok a borzalmasan gagyi harcok benne….
9.
9.
Quent1n
#7: Hehe, én még emlékszem egy bizonyos Street Fighter filmre JCVD-vel :D
8.
8.
#6: Devil may cry-ból ne csak cgi-t hanem élőszereplőset csináljanak igaz anime már van belőle

ez meg tényleg jól néz ki
7.
7.
#6: Dragon Ball film színvonalát semmi nem képes alul múlni ez tény... :D

Várós... én pl.: a Final Fantasy -vel is meg voltam elégedve...
6.
6.
IceColdKillah
Emberek, legyünk őszinték! A Tekken film azé jobb volt mint a Dragon Ball film! Cary-Hiroyuki Tagawa mint Heihachi istenien jó ötlet volt, meg Raven-t is eltalálták. Igaz volt benne 1-2 WTF?! mint pl. a "visszavonult Steve Fox" illetve a szakállas Kazuya! XDDDD

Tetszik ez a animációs stílus, máig kedvencem a FF: Advent Children. Remélem a Devil May Cry-ból is csinálnak ilyen CGI filmet...:P
5.
5.
McDuff
én soha nem is értettem miért nem készült eddig ebből CGI-s film,hisz már a játékban a videók is felértek már 1 komoly filmmel.
4.
4.
hakydakillah
Hát ez rohadt jónak tűnik. Animációs film kell az ilyen stílusú játékok történetéhez. A film borzalmas volt…
2.
2.
keiji maeda
a tekken film istenem deh rosz volt, ez már végre figyelemre méltó lesz :)
1.
1.
MrCrovax999
a videojátékok élőszereplős filmváltozatai szinte kivétel nélkül borzasztóak. az animációsat viszont támogatom mert a Resi degeneration is egész jó volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...