Tekken Tag Tournament 2 PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Tekken Tag Tournament! A játék először a játéktermi gépeken debütált, de utólag készítettek belőle konzolos változatokat is.
Típus: Akció, Verekedõs

Íme, a Games with Gold szeptemberi játékai

A PlayStation Plus szeptemberi felhozatala után kissé fapadosnak tűnik a Gold-előfizetőknek szánt jövő havi kínálat, de annyira sokszínű a mostani akció is, hogy valószínűleg mindenki talál majd kedvére való játékot.

E3 2016: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Az Electronic Arts konferenciája után a Microsoft sajtótájékoztatóját is liveblogoljuk. Leírunk mindent, ami érdekes, emellett fordítunk, összegzünk és véleményezünk - tartsatok velünk most is!

Országos Tekken Tag Tournament márciusban

Öt éve annak, hogy a Kecskemét Games létrejött, azóta a csapat számos Tekken- és Naruto-versenyt lebonyolított már. Márciusban indul a következő forduló, az Országos Tekken Tag Tournament.

Film készülhet a Magic: The Gathering alapján

Filmadaptációt kaphat a népszerű kártyajáték, a Magic: The Gathering, köszönhetően annak, hogy a 20th Century Fox megszerezte a jogokat. Emellett a középszerűre sikerült Tekken-mozit is folytatják.

Kétéves a Fight Club, holnap ünnepelünk!

Már a második születésnapját ünnepli a Fight Club, amit a szervezők rendkívüli versennyel ünnepelnek meg holnap a Club4Players kocsmában. Itt verekedni kell, aztán inni, nem fordítva!

Februárban Országos Kecskeméti Tekken Verseny

Idén is megrendezik az Országos Kecskeméti Tekken Versenyt, ezúttal Tekken Tag Tournament 2-ben mérethetik meg magukat a játékosok, és más Tekken-játékok is kipróbálhatók majd. A versenyről élő közvetítés is lesz.

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megtelt könnyel a szemünk, új résztvevővel bővült a heti játékmegjelenéseket összegző rovatunk. Bizony: a héten kerül boltokba a Wii U, és természetesen egy raklapnyi cím érkezik majd mellé.

Tekken Tag Tournament 2 - videó a Wii U-s startra

Észak-Amerikában végre elrajtolt a Nintendo új konzolja, ennek örömére számos nyitócím launch trailerével lehetünk gazdagabbak. A sort a Tekken Tag Tournament 2 nyitja: a Wii U-s verzióban akár Mario gúnyáját is magunkra ölthetjük, de a tabletkontroller is kínál meglepetéseket.

Tekken Tag Tournament 2 - 840 ezernél

A Namco Bandai közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, amiben az elmúlt félév eredményei szerepelnek. A japán kiadó nyeresége jócskán megugrott - valamivel több mint a duplája a tavalyihoz képest -, és szokás szerint a verekedős játékai húzták előre leginkább a forgalmát.