inFamous 2 - traileren az előzmények

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 16.
  • Videó
Link másolása
Kimaradt volna neked a Sucker Punch előző játéka, melyben Cole szuperhősös képességekre tett szert? Semmi gond, elvégre az alábbi előzetes az inFamous első részének történetét meséli el nagy vonalakban. Hősünk már nem egyszerű fickó, biztos kézzel parancsol az elektromos áramnak.

De az alábbi képsorok nem csak arra jók, hogy tisztába legyünk Cole eddigi pályafutásával, segít összekötni az eseményeket az első rész vége és a második rész kezdete között. Most, hogy a PSN úgy, ahogy rendbejött, a Sucker Punch ígéretet tett arra, hogy kiterjeszti az inFamous 2 bétatesztet, melynek egyik kiemelkedő része a felhasználóbarát küldetésszerkesztő. Június 7-én már a végleges változat megjelenésének örülhetünk.

5.
5.
Nathan
megveszem az első részét aztán majd a másodikat is
4.
4.
vuliem
Nem játszottam az első réssze, de külső szemlélőként én is azt kell hogy mondjam, hogy az Infamous minden, csak nem hack&slash, ahogy a kettő sem az. Szívesen kipróbálnám, imádom az ilyen játékokat csak nincs hozzá PS3.
3.
3.
attila 999
hat ez minden csak nem hack and slash.az egyszer tuti.egyik legjobb jatek ami kijott az utobbi evekben,es a masodik resze mege gyszeruen meg rapakol par lapattal.
2.
2.
Folti90
Hát azért ez nem tisztán hacknslash, ha azt várod tőle tényleg csalódni fogsz. Ez egy jó játék, jó alappal, de sok hiányossággal!! Ha a kettőben ezen javítanak akkor jó lesz!!!
1.
1.
BloodyDeath
Nem kételkedtem sohasem ebben a szériában, és mindig nagyra becsültem és minden bivdeót áhitattal néztem, de kiprobáltam és köszönöm szépen de nem kell. Nem szarozom le csak nekem nem fekszik ez a game pedig a hack and slas kategoria a favourite-m. Remélem minden rajongó jókat fog játszani az elkövetkező részével.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...