E3 2011: Elstartolt az Xbox E3-as weboldala

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 18.
  • Hír
Link másolása
Nem semmi show-val készül a Microsoft az idei Electronic Entertainment Expo-ra, s most, hogy a redmondiak fellőtték az eseményt beharangozó aloldalukat, számos konkrétumról szerezhetünk tudomást. Ami már biztos, hogy a Gears of War 3, a Forza 4 és tengernyi Kinect játék lesz kint Los Angelesben!

Az Xbox 360 hivatalos E3-as weboldalán megjelent információk szerint a cég június 6-án tartja sajtótájékoztatóját, amit az érdeklődők élőben nézhetnek a Spike TV közvetítésén, valamint jó pár alternatív online stream keretében. Ugyanezen a napon tartja Cliff Bleszinski, a Gears of War designere és a Kinect kreatív igazgatója, Kudo Tsunoda a kerekasztal beszélgetését, ahol a résztvevők választ kaphatnak kérdéseikre. Szintén június 6-án lesz az Xbox Games Showcase, ahol szemügyre vehetjük a legújabb xboxos játékok trailereit és demóit.

Ezt követi az Activision Party, ahol vélhetőleg újabb információkről és játékmeneti pillanatokról hull le a lepel a Modern Warfare 3 kapcsán, nagy eséllyel számos meghívott sztárvendég (tavaly ott volt Eminem) kíséretében. Egy nappal később, június 7-én már tényleg indul az ereszd el a hajam, hiszen lesz Gears of War 3 event, míg az E3 utolsó napján minden a Forza 4-ről fog szólni a Microsoftnál. Nem is beszélve az expón bejelentésre kerülő új címekről.

Mi ott leszünk, livebloggal, megszámlálhatatlan friss hírrel, non-stop. Téged is várunk!

12.
12.
schaki95
hánykor lehet majd elöben nézni juni 6-án ? :)
11.
11.
p3ti
#8: Sztem van esély 1 új konzol bejelentésére :) Szegény 360 már nagyon feszegeti a határokat . Rég vártam 1 eseményt ennyire mint a mostani E3mat! Gondolom a nintendo is ad ki több infót az új Wiiről . Remélem a Sony is becsatlakozik vmivel , szerencsétlenek halálra pesztrálták a hackerek :(
10.
10.
Quent1n
#4: Örülnék egy ilyen "tipikus USA szar" rendezvénynek Mo.-n ahol kint lenne a Sony... :)
9.
9.
Ra1D3n
Én már alig várom az E3-at. Ha jobban belegondolok, eddig nagyon karcsú reklámmal volt a Gears of War 3 esetében MS-éknél, és semmi komolyabb előzetes nem jelent meg a teaser traileren, egy gameplay vidin valamint rengeteg multis videon kívül ami a story szálra fókuszálna. Ha visszaemlékezek, a Gears of war 2 esetében is nagyon komoly reklámhadjáratot rendeztek, és az új feature-öket külön trailerekben is szemrevételezték a kíváncsiskodók előtt(Lancer párbaj, élő pajzs stb...) szóval nagyon remélem, hogy a tegnapi nappal kezdődően mikor fellőtték a 3 különböző kiadás árait és tartalmát megindult a a gépezet a Gears 3 esetében :). Csak lenne már itt az E3! Miért van olyan érzésem, hogy valami új is lesz terítéken(Nem kinect cím, de valami vérbeli hc cucc)
8.
8.
K/G.
Szerintem kint lesz egy új Halo a 343 Industries által, hatalmas hangsúlyt fognak fektetni a Kinectre. Aminek nagyon örülnék az egy új exkluzív cím, nem megint egy folytatás. És aminek még jobban örülnék, az az új konzol bejelentése lenne, de erre kicsi az esély.
7.
7.
Neo1989
#6: Na ja hála a Hackereknek azokat is le kéne tartoztatni Cyber terror cselekményért .
Ha rajtam múlna 20 évig nyalnák a latrinákat minimum .
6.
6.
Bika008
#5: Szerintem a Sony most vékony lesz, mert nem kevés pénzt elköltöttek az utóbbi hetekben...
5.
5.
Neo1989
#3: Na ja a Sony is elő állhatna már valamivel :D
4.
4.
Lordnekroseth
sonynak nem kell...ez ilyen tiőikus usa szar.
3.
3.
Quent1n
PS-esként mondom, hogy ilyen téren a Sonynak bőven lenne hova fejlődnie. Eszméletlen micsoda pénzekből micsoda marketing kampányt nyomat a MS. Kár, hogy a Sony nem "vagányabb" ilyen téren.
2.
2.
steve 18
Óriási party lesz ott geccc....
1.
1.
Split
Mennék én is, de hát nincs rá keret. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...