New Vegas - néhány mentésnél hibás az új DLC

  • Írta: InGen
  • 2011. május 20.
  • Hír
Link másolása
Ha kacagni szeretnénk egy jót, elég csak megnézni, hogy mit fejleszt éppen az Obsidian, mert az biztos, hogy tele lesz a legkülönfélébb bugokkal. Nem csak az alapjáték hemzsegett a hibáktól, később az Xbox 360-as patchcsel is akadtak gondok, most pedig az új tartalmi csomagot sem kerüli el a szerencsétlenség.

Pár hete számoltunk be arról, hogy az Xbox Live-on keresztül érkező patch tönkrevághat néhány mentési fájlt. Az Obsidian akkor gyorsan reagált, és egy napon belül javította a hibát, s azt reméltük, többé nem futnak bele hasonlóba. De úgy tűnik, hogy a szerencse nem képes a Fallout: New Vegas oldalára állni, így az új DLC, a Honest Hearts is egy szép buggal érkezett.


A probléma azoknál fordul elő, akik az alapjáték végigtolása közben az "ED-E, My Love" című quest alatt belefutottak bármilyen bugba. Az ő mentéseikkel nem fog működni az új DLC, sőt, az Obsidian hiába dolgozik a hiba megoldásán, akik már próbálták, és tapasztalták a jelenséget, azoknál a javítás után sem fog működni. Az egyetlen megoldás tehát az lesz, hogy más mentést kell használni, még az ED-E-küldetés előttről.

Akik még nem telepítették fel a Honest Hearts DLC-t, azok jártak a legjobban: nekik csak meg kell várni, amíg az Obsidian elkészíti a javítást, s utána elméletileg nem lesznek problémák.

5.
5.
Józsi_Doe
LOL! Én már végig is vittem a DLC-t. Mondjuk nekem nem volt hiba az EDE my Love küldetésben :)
3.
3.
adam222
jó kép ! :D egy Nosferatu a Vampire ből :)
2.
2.
jjulio
valahogy nem tud erdekelni ez a Fallout 3...:S
1.
1.
SütiMester00
a játék igazán király (személy szerint én jobban szeretem a 3-mat de ez sem rossz) de elrontják a játékélményt a bug-ok, laggok (xvox-on játszok szal nem értem miért laggol néha). ráadásul nincs live-om tehát a jó patch-eket sem tudom leszedni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...