Online vizekre evez a Ghost Recon

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft új Ghost Recont mutatott be, igaz, a projekt játékmenet tekintetében csak részben köthető az elődökhöz, és nem is igazán folytatás lesz: arra ott a Future Solider, majd ha megjelenik végre az elkövetkezendő évtizedben. Nem, a Ghost Recon Online egy ingyenesen játszható online játék, és nem is akármilyen.

A Ghost Recon Online a Future Soliderhez hasonlóan a jövőben fog játszódni, és ugyanúgy egy külső nézetes, taktikai akciójáték lesz. Nagy különbség azonban, hogy kizárólag PC-re fog megjelenni letölthető formában, és az sem utolsó szempont, hogy teljesen ingyen beszerezhetjük majd.

 

A Ghost Recon Online a jól ismert free-to-play üzleti modellen alapszik: bár online játék létére teljesen ingyenesen letölthető és játszható, ahhoz, hogy spéci kütyükhöz juss, a bankkártyádat is elő kell kotorni. A Ubisoft bejelentése szerint eddig három kaszt kapott helyet a játékban, de nem kizárt, hogy a jövőbeni frissítések bővítik majd a felhozatalt. A kiadó folyamatos támogatást ígér, és nagyobb eseményeket is szervezni fog a cím mögé.

A játék zárt bétatesztje a nyár folyamán fog elindulni, erre itt tudnak jelentkezni az érdeklődők. A bejelentés mellé már befutott az első trailer és hét darab kép is - ezeket helyben, illetve a galériánkban tudjátok megtekinteni.

12.
12.
KenyeresB
Valahogy olyan nagyon gatyesz-feelingje van. Mindenféle kütyük, pittyogás, pff. Ha ingyenes ha nem, ez nagyon kihagyós. Akkor már inkább a három-pályás P4F. :)
11.
11.
wardprod
szerk:

Bizony, igazam lett! Ha megnézitek még1x, lehet hallani, hogy amikor leveszik a cloakot, az pittyenik egyet :) Azért fordulnak rájuk.
10.
10.
wardprod
#8: Az lehetett hangra fordulás is. Amikor leveszed a cloakot pl. annak lehet van hangja.

Csak theorycraft!
9.
9.
LtK
Az advanced warfigher-eket szerettem biztos ezt is kipróbálom hátha kellemes csalódás lesz =)
8.
8.
LtK
Ez így elég vicces lesz szerintem =D A P4F elég jóra sikeredett de sajnos inkább PayToWin mostmár az elején még nem voltak ekkora különbségek de most az új elite fegyverekkel már nagy előnyre tesz szert aki fizet. Ahogy látom itt a videóban lesz cloak a snipernek... csak nehogy az legyen mint crysis2ben =D mert ahogy hallom ott cloak-al menő campelni. Aztán a videóban látni a beépített WH-t ami szintén csupa öröm lesz =D, főleg ha ez és a cloak is fizetős lesz .....
7.
7.
imigreen
Ave ubisoft!
Jó hír! Tőlem le is lőhetnék a FS-t, ahhoz képest h a ghost recon egy realisztikus játéknak számított, elég elrugaszkodott marhaságnak tartom az új címet! Tuti nem vétel! Bár a videó alapján ez is arrafelé hajlik, de ebből még bármi kisülhet, na meg ingyen van egy próbát mindenképp megér! Másrészről meg a P4F-nek is jót tesz egy kis konkurencia:P
6.
6.
Mortis
Nosza. Reszket a bokor mert online GR szállott rája.
Eddig nekem sem jött be túlságosan ez a sorozat, de hülye lennék nem kipróbálni, hisz ingyen van!(Tipikus fogyasztó :)
5.
5.
Cuppak
Huhu , Ghost recon egyik favoritom közé tartozik , amíg a Future nem jön ki addig el leszek ezzel !
4.
4.
AnimeWarlord
Szerintem az eddigi ghost recon játékok mind bénák voltak, de ez baromi jól néz ki!
3.
3.
Scoo
Ígéretesnek tűnik.
2.
2.
xICEMANx
Nagyon rosszul teszik, előbb adják ki a Future Soldier-t és utána azt csinálnak amit akarank...
1.
1.
wardprod
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...