E3 2011: Brutális Skyrim-reklám egy hotel oldalán

  • Írta: InGen
  • 2011. június 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem ritka, hogy a kiadók kissé "túlzásba" viszik a reklámozást az E3 alatt. A show közeledtével szépen kezd megtelni Los Angeles a különböző, játékokkal kapcsolatos óriásplakátokkal, a Bethesda viszont a Square Enix nyomdokaiba lépett, és egy hotel egész oldalát lefedte a Skyrimmel.

Ez egy olyan látvány, amit valószínűleg mi is elviselnénk a budapesti panelházak oldalán, azonban nem valószínű, hogy a magyarországi Elder Scrolls-rajongók valaha ilyenben részesülhetnek. Ha csak el nem utaznak Los Angelesbe mostanában, a június 6-án kezdődő E3 alkalmából a Bethesda ugyanis teljesen Skyrimbe öltöztette a Figueroa Hotel oldalát. Lehet, hogy félnék elsétálni alattta, egyszerűen atomi szinten durva.


Persze nem ez az első eset, hogy a játékkiadók igénybe veszik a Figueroa Hotel falát. Két évvel ezelőtt a Square Enix használta ki az épületet a Final Fantasy XIII reklámozására. De azért a metroszexuális anime-karakterek mégsem érhetnek a brutális sárkányharcos nyomába.

30.
30.
Giga0509
#29: Aztán kitapétázni vele a lakást :D
29.
29.
Slik
meg kéne venni miután leszedték
28.
28.
#22: mintha az 5. hozzászólásban hasonlót írtam volna... látom többen gondoltunk ugyan erre...

#20: azt a, ez nagyon jó kis videó lett!!!
27.
27.
Skyer
#25: Ezek szerint még nem láttad, hogy tesznek fel egy óriásplakátot.. Kéremszépem több csíkból - részből áll, ezeket ragasztózzák fel szépen sorban.
26.
26.
K/G.
#25: Gondolom több kisseb részből áll.
25.
25.
Extol
Kíváncsi lennék hogy a bánatba csinálnak posztereket ilyen méretben, talán egy repülőtéren?
23.
23.
adikas
#22: Ez se jobb semmivel,bár a politikusok képénél igen.
22.
22.
Speper
Ilyen kellene ide is!!! Nem a sok majom politikus képét kellene lesnünk...
21.
21.
#18: neki kellene állni átfesteni a jelenlegi reklámokat hasonlóakra, mint amiket említettél, csak sajnos büntetnek érte (persze csak ha meglátják)... :D
20.
20.
naruto88
http://www.youtube.com/watch?v=c9eGtyqz4gY ennél jobban semmi sem fejezi ki azt amit az ember érez miközben várja a Skyrimet :D
19.
19.
Mortis
Wháááá!!!(csatakiáltás) Imádom északot, imádom a vikingeket, imádom a TES sorozatot, imádom a nagy reklámokat, imádom ezt a hirdetést! Ha a szomszédban lenne, biztos ott bambulnék előtte egész nap...Forr a vérem a Skyrim-ért.
18.
18.
drakecsaj
De zsírlézer ez a benga nagy plakát! *w*
Eltudnám viselni nálunk Fehérváron pár paneltömb oldalán! Bár, jöhetne AC változatban is ilyen, esetleg Uncharted 3ban is. Ne adj isten Gears of War 3. Igazából bármi jó lenne játék kategórián belül. Ezerszer jobbak és látványosabbak mint a Coca-cola, Tré-Mobile meg a többi barátai.
16.
16.
Split
#15: Nyilván, persze, nem azt mondom, de míg régen egy Swarceneggeres film hódított, addig most a Twilight. :P
15.
15.
Neo1989
14.
14.
Skyer
#12: Tegyük hozzá: sajnos.
13.
13.
Skyer
#6: Óóóó ha nem jönne.. elég nagy botrány törne ki :)
12.
12.
Split
#11: 10-15 éve még a benga pasasok voltak a szexideálok, most meg a nőnek öltözött férfiak... :P
11.
11.
Neo1989
Nekem mondjuk a "metroszexuális anime-karakterek " jobban tetszenek egy nagy benga pasasnál :) De ízlések...:)
10.
10.
Split
Ezek egyébként hová kerültek, ha vége a promónak? Meg lehet ezeket venni valahol? (most nyilván nem csak erre gondolok, hanem azokra a viszonylag nagyobb képekre, amiket pl. az E3-on használnak, vagy más ilyen rendezvényen) Én tuti felgöngyölném ide a kis kertes házam oldalára! :D
8.
8.
Tothadi
Korrekt! Év legjobban várt játéka nálam
5.
5.
felettébb több értelmét látnám, ha mind a jobb, mind a bal oldal kampánypénzét hasonló plakátokra költenék, nem azokra amit választásokkor nézegethetünk... :) egyébként teljesen el lett találva a plakát, a lehetőségekhez képest a vágások is korrektek... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...