E3 2011: Érkezik a Brothers is Arms: Furious 4

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha a Gearbox Software a színpadra lép, akkor biztosra vehetjük, hogy egy újabb FPS-büntetés kerül terítékre. A DNF után Randy Pitchford csapata visszatér a Brothers in Arms frencsájzhoz, ám a Furious 4-nek már semmi köze a korábbi taktikai címhez. Egy könnyed, tarantinós hangulattal bíró co-op mókának ígérkezik.

A Brothers in Arms: Furious 4 2012 első felében érkezik - jelentette be a Gearbox fejese a tegnapi ubisoftos sajtótájékoztatón. Manapság a mellékágak korát éljük, de álmunkban sem reméltük, hogy a méltán népszerű, második világháborús taktikai shootert, a Brothers in Arms-ot találják meg vele.

A kampány egy kissé képtelen, vicces mókának ígérkezik, melyet akár kooperatív játékmódban négyen is végigtolhatjuk. Egy igazi nagyszájú, nagybicepszű társaságot terelgetünk az ellenséges vonalak mögött, számos nácit küldünk a halálba, míg magával a Führerrel nem végzünk. Vad és dühös játék, melyet akár sima multiban is tolhatunk - le sem tagadhatná szellemi kötődését a Becstelen Brigantykkal.

A négy hős mindegyik speciális harci képességekkel és fegyverekkel van felvértezve, karakán stílusban tálalva a Harmadik Birodalom végzetét. A dramaturgia is követi a pimasz receptet: számtalan váratlan fordulattal, hihetetlen akcióval nyerhetik meg az új rajongók szívét és talán a régiekét is, míg a teljes értékű BiA meg nem érkezik.

A platformok: PC, Xbox 360 és PS3.

69.
69.
rics87
#68: :)
Csak nem most tanulsz káronkodni?
A zsidókat senki se szereti és azért nem mert egy ármánykodó férgek,
nézz kicsit utána mielőtt másokat sértegetsz elvették az arabok földjét mióta ott vannak azóta csak öldöklés megy folyton terjeszkednek szó nélkül belelőttek a civil tömegbe az izraeli katonák
az amerikaiaktól a mai napig segélyt kapnak miközbe tele vannak pénzel
biztos nem az amerikában élő zsidó bankárok intézték el mi:)
ennyit róluk
67.
67.
ej, hova fajult ez a beszélgetés :)

a játék koncepciójával igazából az a baj, hogy ez már NEM VICCES, annyiszor ellőtték a "hülyegyerek nácik" témát. Tarantino volt az utolsó csepp, sztem az ő filmje után bármi e témában, ilyen hangvétellel már unalmas, sok, felesleges.
66.
66.
McDuff
ez pont a BiA ellentéte!a régi részekbe az volt a jó hogy nem a szokásos utat követte,teljesen más volt,mint pl CoD,de EZ?!ez nekem eddig úgy tűnik hogy még a CoD alatt is lesz jóval!
62.
62.
kebi90
Egyébként én mintha úgy emlékeztem volna, hogy a Hell's Highway végén kiírják, hogy folytatjuk, ez lenne hát a folytatás? Na menjenek már oda, ahonnan előmásztak, most komolyan. Full komoly sorozat volt, de ezt nem lehet komolyan venni...legalább nevet változtattak volna. Az lesz ennek is a vége, hogy egyenesen Hitler bácsit kell szitává lőni vagy mi?
60.
60.
exonic
Engem ez valahogy nem győzött meg ... :S
58.
58.
frankek
Mintha Aldo Rain hadnagy alias az Apach-ot látnám és a Brignatyk-at xD :D
55.
55.
onikage
Ez olyan mint a Machete filmben , tehát szar :)
54.
54.
Scorpion02
Úristen, ez kb olyan számomra, mintha egy pap azt hallaná, hogy istent, hogyan szidják, hogyan baszhatják így el a sorozatot? Annyira jó volt amit a Brothers in arms felépített, és ráadásul nem a hell's highwayt folytatják,:( hagyjuk már most nagyot csalódtam a fejlesztőkben, és kajak majdnem sírva fakadtam amikor végignéztem, ezt az úgynevezett "Brothers in armsot" könyörgök miért nem az Ardenekkel folytatják? én pedig már annyira vártam következő részt hogy szinte a napokat számoltam vissza, de úgy látszik, hogy fölösleges volt, roha....n meg az a szemét f...lap amelyik kitalálta ezt a sz@rt.
53.
53.
kebi90
Úristen mit csinálnak a sorozattal? :/ Ez elég érdekes, hiányozni fog Matt Baker alakulata :S Tetszett a Becstelen Brigantik de ez? Na mind1 meglátjuk mi sül ki belőlőle de nem lesz már sose az igazi Brothers In Arms :S
47.
47.
-T0ng-
Nem szeretnék belefolyni a vitába, és véleményem szerint ezt a vitát nem is itt kéne folytatni. Minden csak nézőpont kérdése, a számokkal pedig nem lehet dobálózni...egy emberélet is sok, mindegy hogy akkor ki miben hitt. A világtörténelem máig legsötétebb foltja az, amit az két rendszer tett, de az amerikaiakat sem kell félteni a japánoknak berendezett koncentrációs táboraikkal.

Amúgy pedig tetszik ez az irányvonal...aki komolyan akar lövöldözni, annak ott lesz a Battlefield 3, Arma 3, Modern Warfare 3...a Gearbox csak nyerhet azzal, hogy nem egy újabb vetélytársat csinált, hanem valami újat.
46.
46.
balint23h
Látom egy kommenttel sikerült elindítanom egy végtelen vitát...Annyit akartam mondani, hogy a német katonák is olyanok akárcsak az amerikaiak, vagy az oroszok csak a hazájukat szolgálták. Kezd már kicsit zavarni, hogy poént csinálnak az ő lemészárlásukból, míg más nemzetek katonái hősnek vannak beállítva. De zárjuk is le itt végre a dolgot, ez nem történelemmel meg ideológiákkal foglalkozó oldal, fölösleges itt ennyire belemélyedni.
43.
43.
galmat
Megnéztem, a Gametrailers-en 4.9-en áll a videó értékelése. Ez kb mindent elmond, hogy milyennek látják a játékot még amerikában is.
42.
42.
galmat
Bár ez már elég off téma. :P
38.
38.
joshfeed
Én már egy olyan játékot szeretnék ahol a németek nem buta hülye gyerekként vannak feltüntetve.Uncsi már a jenkifaszaszuperkatona feeling.Mikor lesz egy olyan game ahol a "negatívnak" feltüntetett népeket is lehet választani.Válasz: Amíg a bipsik kezében van a játékipar addig soha...
37.
37.
galmat
#34: Az igaz. A közel-keleti bohóckodás csak részben megy a terrorizmus ellen, nyílt titok, hogy ott az olaj a lényeg.
Amúgy a gyűrűk ura film bevezetése jut eszembe erről: "És Kilenc Gyűrűt a halandó
emberek kaptak ajándékba, kik mindenek felett hatalomra vágynak." :)
36.
36.
Kriccs
Ez a játék nem méltó a BiA névre.
34.
34.
K/G.
#32: Jó, hát Hitler egy kicsit elragadtatta magát. :) Viccet félretéve, őket ott és akkor valóban meg kellett állítani, jó, hogy jöttek az amcsik. Csak azzal nem vagyok kibékülve, hogy azóta ők a világrendőrség.
32.
32.
galmat
#31: Így van, az amerikaiak is nagyon sok piszok dolgot csináltak. Én nem is védtem őket. Ettől függetlenül a németeket muszáj volt megállítaniuk a 2. vh-ban. Nem is akarok belegondolni, hogy ma milyen világban élnénk, ha a hitler tovább folytatja az ámokfutását.
De nem értek amúgy veled egyet. Nehogymár egy lapon említsd a mein kampf-os német filozófiával irányított birodalom építést meg az ezt megakadályozni szándékozó amerikaiakat...
31.
31.
K/G.
#23: Nem azokról volt szó, akik ezeket megálmodták és kiadták rá a parancsot, hanem a sorkatonákról. Azok nem különböznek egyik országban sem. Megkapják a parancsot, mennek, gyilkolnak, meghalnak.

27: Azt ne feledd, hogy ha nem azok a győztesek, akik, akkor valóban másképp szólnának a történelemkönyvek. Voltak és vannak is rohadt dolgok minden oldalon, nem csak a nácik és az oroszok tettek ronda dolgokat. Az amerikaiknál is voltak pl. emberkísérletek hadifoglyokon. Ma pedig a terror elleni háborújukkal dúlnak fel idegen országokat az olajért. Egyik nemzet sem jobb a másiknál.
28.
28.
gucho
még ps2-n játszottam, nagyon szerettem, le sem tudtam tenni, de ez?!
25.
25.
galmat
A Gearbox-os srácoknak megártott a Duke Nukem Forever fejlesztése, merthogy ez a játék kb annyira értelmes mint az.

Amúgy felületes lenne azt mondani, hogy mindenki a német seregben náci volt és gonosz. Igen, a náci párt irányította németországot, az nem jelenti azt, hogy minden német egyet is értett vele. Pláne azért, mert a német seregben sajnos magyar katonák is harcoltak az amerikaiak ellen, pl normandiában is. A németeknek nem sok választásuk volt, hogy mennek-e harcolni vagy sem, senkit nem érdekelt, hogy támogatják-e a náci pártot vagy sem. Bár akik így tettek, meg árják voltak, azok mehettek az őrült bajszos törpe különleges csapatába. A háború vége felé a németek már soroztak mindenkit akit tudtak, 16-17 éveseket..

Hogy van ilyen játék az egy dolog, csak ne a BiA név alatt futna, mert ettől forognak a sírjukban a veterán katonák.
23.
23.
Slik
#10: semmivel? hány éves is vagy? 6-7 millió zsidót és vagy 2-3 millió más nemzetiségű népet is megöltek
22.
22.
Slik
nagyon szar, olyan mint a team fortress 2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...