E3 2011: Expós csajok minden mennyiségben

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 8.
  • Képek
Természetesen az E3 semmit nem érne csinos Booth Babe-ek nélkül, idén sincs ez másképpen. Olyan ez, mint a cigi+sör kombó, vagy zsíroskenyér hagyma nélkül, esetleg nincsen rózsa tövis nélkül. A 2011-es felhozatallal ugyan nem vagyunk teljesen kibékülve, néhány példány tényleg megmozgatta a fantáziánkat.

Mai mottó: hogyan szerezz idő előtt Wii U kontrollert? Semmi mást nem kell tenned, csak annyit, hogy ott kell lenned az E3-on, elcsábítani a Nintendo új üdvösékéjét szorongató csibét és a mellékhelységben megesett, feledhetetlen aktus után lelépni a szerzeménnyel. Láttunk már szebb jányokat is, mindenesetre idén is van mi elvonja a figyelmünket a játékokról, ha csak egy percre is.

Csemegézzetek kedvetekre, de utána válaszoljatok: melyiküket szánjátok gyermekeitek anyjának?

 

 

12.
onikage
jók ezek a csajok,csak nem szeretnek COD-ozni szerintem :)
11.
anonymus26
nah itt vannak már a ribancok is ...
10.
Fantom333
#9: de Neki farka van... :D :D :D
9.
gorevas
cöhh! elkényeztetett benneteket a sok porno XDD
amúgy a háló mögött lévő csaj se lehet rossz :P
8.
Fantom333
7#: jogos a magyar lányok a legszebbek... :)

egyébként nagyon magas nekem a logikáját a "nagyon király" autó szerepeltetése egyazon képen a "nagyon helyes nő/nők" -kel ugyanis az autót vezetni jó a lányokkal meg sok minden mást ( természetesen első sorban csak a beszélgetésre gondoltam... :D ), na de csak nézni Őket és hozzá, ha valóban szép nőt és ideális autó lenne "csorgatni utánuk a nyálamat" merőben felesleges időtöltés... :D
7.
Józsi_Doe
Ezek gagyik. Az utcákon sétálva jobbakat látok.
6.
ACDC 4ever
Ezeknek a 3/4-e hulladékul néz ki
5.
hedzsooo
#3: LOL ! ^^ 1ebkent az en baratnom szerint is csak 1 fest igazan szimpatikusan, felulrol, balrol jobbra haladva a 7-ik kepen talizhato baloldali lany. :-)
4.
McDuff
a 4. sor 3.-ját vinném 1 körre!
3.
Hubert Cumberdale
Háááát. Nem tom az ember elfogult a barátnőjével kapcsolatban, de ezek közül kb 2 űbereli az asszonyt. (abból is az egyik a ferrari XD)
1.
gucho
szerintem ezt már sokan vártuk :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...