E3 2011: Hideglelős Aliens: Colonial Marines képek

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 8.
  • Képek
Link másolása
Vérbeli hangulat süt a legfrissebb Aliens: Colonial Marines képekből, elképzelhető, hogy végre tisztességes játékadaptációt kapunk az univerzum alapján? A xenomorphok megszállták a bázist, egy nyamvadt katona kevés lenne a sikerhez. A Gearbox tudja, mire van még szükség.

A sötétségben csupán elemlámpánk fénye virít, karabélyunkban már nem sok lőszer akad. Szívünk hevesen ver zubbonyunk alatt. Csupán radarunk pittyeg élesen és szabályosan. Bármelyik sarok mögül előugorhat egy xenomorph. Majd hirtelen a mozgásérzékelő megbolondul, ütemesen jelez, de nem látunk sehol senkit. Ijedten tekintünk jobbra és balra, alig hallható kaparászást hallunk magunk felett.

Ismeri mindenki ez az érzést? Ha hihetünk a Gearboxnak, vérbeli Aliens játékot kapunk, mely hű marad az eredeti filmekhez. Kell ennél több? Igen, egy fél marék kép:

 

 

7.
7.
vazul5
Róssz a helyesírásom....
6.
6.
vazul5
hát nem tudom szerintem ugy lene nagyon jo ha egy kis rpg elemet vinének a játékba (nem kel mindig multi)nem sokat csak egy kicsit pl:.tanulna tanulni karakterünk lángszórót v mozgás érzékelőt mint az alien 1-ben az eleje a játéknak tény leg ilyen menekülős. alien keresős lenne de aztán mehet egy kis akció mint a bolygó neve halálban de igen a legfontosabb hogy tiszteletre méltóak legyenek az alienek és éljem át azt amit kicsinek :)
5.
5.
BloodyDeath
Hmm ...... kell kell.
Az első filmek közé tartozik az Alien, miket legelsőnek láttam, és mély benyomást gyakorolt rám.
De a gammával már kéne valamit csinálni, mert az összes csak akció akció hátán. A játékfejlesztőknek megkéne nézni végre a filmet, és nem ugy alkotni valamit, hogy a szomszéd anyánnak a féltestvérének a gyerekének az gyerej koru barátjának a nagynénje majdnem látta ezt a filmet, oszt ő mesélt erről. Szal téyleg jobban sokkal jobban rákéne gyurni az alienek karktereire, és ne tömegesével kelljen irtani őket, hanem már már isteni magaslatokra emelni a karaktereket, keltsenek olyan hatást mintha halhatatlanok lennének, és sima golyóval ne lehessen megölni, csak ideiglenesen lelasítani, és kelljen már azokat a szerencsétleneket törbe csalni. Szal horror mint a film. Ha ez megvan akkor szóljanak addig megbujannak vissza az üregeikbe. -:)
4.
4.
Scoo
#1: jaja. Tudtommal máshol még nem volt gameplay videó belőle. Csodálkoztam is mikor megláttam.
3.
3.
Henry82
A képek alapján nagyon jónak tűnik, de a játékmenetre kíváncsibb vagyok.
Számomra attól lenne jó a játék, ha jobban kéne tisztelni (félni) az alieneket, hasonló erőt képviselnének mint a filmekben, ahol egy-két példány is hajók teljes legénységét ki tudta írtani.

Az idáigi játékokkal pont ez volt a bajom, félni nem volt mitől, úgy lehetett írtani ezeket a bestiákat mint a férgeket és kb olyan számban is jöttek.
Horrorjáték kell ebből a címből, nem akció!
2.
2.
lackosor6
Ezt a sötétséges dumát minden egyes Alien játéknál el kell nyomni?? XD
Az AvP-ben (az újban) is rámentek a fosatásra aztán mégsem volt egy nagy kaland a játék, nem úgy mint az elődje!
Ezt viszont nagyon várom! Akarom! Mostmostmost!!!!! :D
1.
1.
strike19
Várós!Úgy emlékszem ezt láttuk wii u game trailerbe:http://www.youtube.com/watch?v=CcQZmctjles
0:39-től.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...