E3 2011: Sci-fi shooter lesz a Respawn első játéka

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Az EA Games Label elnöke, Frank Gibeau elhintette az expó során, hogy éves alapon további Battlefield és Medal of Honor címek várhatóak a kiadótól, de ezen felül a két ex-Infinity Ward alapítótag nevével fémjelzett Respawn Entertainment első játékát is ők fogják kiadni, mely a pletykákkal ellentétben sci-fi lesz.

A Jason West és Vince Zampella által alapított Respawn Entertainment, vagy ha úgy tetszik a Call of Duty-széria atyjai jelenleg mégsem egy újabb modernkori háborús FPS-t terveznek nagy csendben. Frank Gibeau, az EA vezetője elmondta, a Respawn jelenleg egy sci-fi shooteren dolgozik.

Az új projekt felzárkózhat a Battlefieldek és a Medal of Honorok mellé, mint harmadik nagyágyú, ugyanakkor kiemelte, hogy kétéves fejlesztési ciklusban készülnek a termékeik. Maximalizálják technológiai beruházásaikat, köszönhetően a Frostbite 2 engine-nek, valamint rágyúrnak az online szolgáltatási modellekre. Így a BF és a MoH nem fog kiégni, az úriember a Respawn Entertainmentet az EA Partners másik érintettjéhez, az Insomniachoz hasonlította. 

A sci-fi akciójáték ugyanakkor különálló lesz, korántsem olyan militarista beütésű, mint a másik két cím. Leginkább a Gears of War és a Halo ellenfelét látja benne a kiadó, így a kiadását is azok megjelenésétől távolra lőtte be, nem szeretnék, ha a régi nevek felfalnák az új halakat.

Gibeau tehát megerősítte, hogy a tudományos fantasztikum műfajában brillíroznak a Call of Duty atyjai, a sztorira nem is lesz panasz, elvégre a Star Warsról elhíresült Iain McCaig is közreműködik a srácokkal. Várjuk a további fejleményeket!

4.
4.
frankek
Captain Price mostantól lézerkarddal fog küzdeni xD jah és látszik hogy az erő mindig is vele volt xD már kb. annyi éves mint Yoda de a CoD-ban MAJDNEM minden részben ott volt xD
3.
3.
vytros
Sejtettem, gyanús volt hogy olyan Concept Artist-ot vettek fel aki a Star Wars-os címeken is dolgozott.
1.
1.
shatterhand
pletykákkal ellentétben?
csak azt hallottam eddig róluk,hogy sci-fi vonalban gondolkodnak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...