Egy hónap múlva jön az új Fallout: New Vegas DLC

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Bár az eredeti tervek szerint már meg kellett volna jelennie, végül csak július közepén érkezik meg a Fallout: New Vegas harmadik DLC-je, az Old World Blues. Sebaj, a csomagra megéri várni, elvégre nem csak új tartalmakat, de általános javítást is várhatunk tőle néhány másik extrával egyetemben.

A Bethesda Softworks bejelentette, hogy a Fallout: New Vegas Old World Blues című DLC-je július 19-én válik letölthetővé PC-n, PS3-on és Xbox 360-on. A csomag nem csak új tartalommal szolgál majd, de általános frissítéssel is várja a rajongókat: a fejlesztők ígéretei szerint a nagyobb területeken javítottak a teljesítményen és a stabilitáson.

A DLC története szerint egy titkos tudományos kísérlet után kell kutatnunk, és többször is összeakadunk majd a Mojave mutánsaival. A játékosokat őrült tudósokkal hozza össze a sors, de azt már ők döntik el, hogy harcolnak-e ellenük, vagy inkább melléjük állnak. Mindemellett új ellenfelek, például robotskorpiók várják a letöltőket, akik a csomag révén öt szinttel tovább fejlődhetnek mint egyébként, ráadásul a többi kiegészítővel ellentétben itt a felszerelésüket is megtarthatják.

A júliusi megjelenés miatt minden bizonnyal a Lonesome Road című DLC is csúszni fog.

8.
8.
Dragonborn
Hát nem tünik egy broken steelnek
3.
3.
p3ti
Én a GOTY edition-ra várok , csak azért nem szerztem be eddig . Számomra a fallout3 hangulata 10/10 . Remélem év végére lesz valami :)
2.
2.
Józsi_Doe
Talán jobb is lesz júliusban,
1.
1.
Ooorky
"többi kiegészítővel ellentétben itt a felszerelésüket is megtarthatják."


Honest Hearts-ben magaddal vihetted a cuccaid egy részét, és elhozhattad amit ott találtál, Dead Money-ban elveszlett az elején az alapfelszerelés, cserébe az ott talált fegyvereket megtarthattad amikor kijöttél (azóta is BAR-ral mászkálok, csak nehéz hozzá elég lőszert találni :( ).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...