Így reklámozd termékeidet a Kinecttel

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 24.
  • Videó
Link másolása
A Microsoft nagy hangsúlyt fektet a NUads rendszerre, mely teljesen a Kinectre épül. Voltaképpen egy egészen újfajta reklámozási lehetőséget biztosít a cégek számára, ahol a hang- és mozgásvezérléssel interakcióba léphetnek a fogyasztók az adott termékkel.

Kiváncsak leszünk, mennyire forradalmasítja a NUads rendszer a reklámozást, tény, hogy sokkal több információt tudhatunk meg egy adott termékről vele, mintha egyszerű képet néznénk, és pár sovány adatot olvasnánk róla. A Kinect segítsévével szabadon megvizsgálhatjuk a hirdetett terméket, hangokkal és kezeink mozgásával ízekre szedhetjük. Az elgondolás érdekes - pl. hasonló elv szerint állíthatjuk össze fegyvereinket a Ghost Recon: Future Soldierben.

Az interaktív termékbemutató "hamarosan" minden cég számára rendelkezésre áll majd.

9.
9.
HipCross
8.
8.
Gubi
#7: Most kipróbáltam, nem elég átállítani a localet. Ha azt a regisztrációmat használom, aminél United Kingdom van megjelölve mint ország, működik. Tehát, megint kimaradunk a jóból :D
7.
7.
hakydakillah
5. én is mérgelődtem, mert szóltam neki, hogy:

"Kinect, suck my dick!!"

.. de nem történt semmi :-) Amúgy a locale beállítás lehet a gond nálad.
6.
6.
Gubi
#5: Elméletileg ha angolra állítod a helyet is meg a locale beállítást is, működnie kéne. Nekem nem ment :D Lehet csak én csináltam valamit rosszul, vagy nemtom.
5.
5.
HipCross
Amugy már működik a hangvezérlés a kinecten? Mert én vettem de még nem igazán tudom használni.. pl mondom h xbox zune de nem csinál semmit.
3.
3.
Scoo
#2: Jóval túlmutat ezen. Oké, most még csak erre használják, de előbb utóbb ez baromira kinövi magát. Gondolj csak bele, hogy ha ezt beépítik máshova is vagy majd milyen lesz az új xbox. Xbox felvétel, xbox állj, xbox visszateker, xbox nagyít, xbox műsorújság, xbox discovery chanel, xbox hangfelvétel (amit persze meg is lehet majd osztani vagy mailben elküldeni), stb stb.
Én arra lennék kíváncsi, hogy meg lehet e tanítani egyedi parancsokra is. Mert akkor legalább nem kellene az angol kiejtéssel vacakolni.
2.
2.
g.man580
Uram atyám. Csak én gondolom hogy ez tök felesleges? Reklámokat megosztani?? Mikor alig van egy pár ami jó is. Valószínű hogy majd a Tomi mosóporos reklámokat fogom linkelgetni másnap.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...