Valószínűleg csak jövőre jön Európába a Vita

  • Írta: InGen
  • 2011. június 24.
  • Pletyka
Link másolása
Azt szeretjük a Sonyban, hogy sosem képesek előre megmondani semmit biztosan. Legalábbis az esetek nagy többségében. Habár az E3-as konferencián még azt hallottuk, hogy idén minden régióban boltokba kerül majd a PlayStation Vita, ez most már módosulni látszik.

Az egyik külföldi online lapnak nyilatkozott egy belsős Sony-fejlesztő, aki szerint az új kézikonzol idén biztos nem fog elrajtolni Európában. A Sony továbbra sem hajlandó belemenni részletekbe az indulással kapcsolatos dolgokról. A híreket az indította el, hogy az Amazon idén januárra datálta a PS Vita európai premiert.


Az E3-as Sony konferencia alatt azt hallottuk, hogy idén globálisan elindul a Vita, amit aztán az előadás után Jack Tretton arra módosított, hogy az idei üzleti évben fog csak mindenhol megjelenni a kütyü. A Sony üzleti éve pedig jövő március 31-ig tart, úgyhogy egyelőre annyira bizonytalan a kézikonzol debütje, amennyire csak lehet.

10.
10.
p3ti
Jobb stratégia kiadni karácsony előtt ... dehát ők tudják . Remélem ez a Rammos pletyka nem igaz .
8.
8.
Megacsiga
legalább addigra a pénzt is összespórolom rája :)
7.
7.
Andy Lightning
De jó, hogy nyakunkon az év vége, és még a megjelenésben sem vagyunk biztosak...
6.
6.
ZsupiDav
#4: Nálunk sokan pénzt kérnek/adnak, így logikus is lehetne a dolog. Azért én még bízok a korábbi cikkben említett novemberi megjelenésben.
5.
5.
Mortis
S mi az indokuk? Hogy először a hardcore játékosokat akarják kiszolgálni....Mert Európában ugye nincs elég hc-gamer. xD Szánalmas.
4.
4.
killzone2
Biztos a gyerekek kapnak majd egy kupont a szüleiktől karácsonyra,hogy kisfiam/lányom ezt majd beválthatod ha kijön nálunk is a Vita. XD
3.
3.
Qbász
Teljesen logikus hogy kihagyják nálunk a karácsonyi szezont. Végül is a drága dolgokat azután szereti megvenni az európai miután lenullázta magát...
1.
1.
waynerooney108
Ez már tényleg fullextrás cucc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...