Naughty Dog: szeretnénk új Jak & Daxtert

  • Írta: InGen
  • 2011. július 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Érdekes, hogy a PlayStation 2 néhány nagy sorozata szinte teljesen eltűnt az újabb generációra. A Sucker Punch például elhagyta Sly Coopert a sokkal komolyabb hangvételű InFamous kedvéért, a Naughty Dog pedig a bájos Jaket és Dextert dobta az Uncharted sikeréért.

Örülünk? Hiszen ez a két cím jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a PlayStation 3 lehessen az egyik leginkább egyedi és komoly játékfelhozatallal rendelkező konzol, cserébe viszont számos rajongó hoppon maradt, amikor a kedvenceik újgenerációs epizódjainak megjelenésében reménykedtek. Nos, a Naughty Dog is vágyik kicsit vissza a múltba.


"A válaszom a dologgal kapcsolatban az, hogy szeretnénk csinálni egy új Jak & Daxtert, nagyon szeretjük a franchise-t, és különleges helyet foglal el a szívünkben. Egyelőre egy játékon dolgozunk csak egyszerre, így teljesen az Unchartedre fókuszálunk, de egyszer vissza szeretnénk térni valamikor a jövőben" - válaszolta a folyamatos rajongói kérdésekre a Naughty Dog társelnöke, Evan Wells.

A legutolsó igazi játék a témában a PS2-es Jak X volt, több mint hat évvel ezelőtt. Szóval itt a nagy kérdés: ti mit szeretnétek jobban, még Unchartedet, vagy inkább egy kis Jak & Daxtert?

16.
16.
hakydakillah
6. az mekkora lenne :-) Máig előveszem, és imádom őket. Egy új rész se lenne kutya. Nem kell elkúrni open world stílussal (mint tették), elkúrni szörnyekkel, meg ilyenekkel. Vissza a gyökerekhez, pályákat akarok, és minden szakasz után bossokat. Olyan sokat kérek?
15.
15.
p3ti
#10: Hát , lehet egyszerűbb és gyorsabb megoldás ha veszek 1 gram kokót.
14.
14.
p3ti
#13: haha , ja hát nem ártana.
13.
13.
xXgoronikahunXx
#12: Talán előbb végezzenek a 3-al...
12.
12.
Dragonborn
Uncharted 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.
11.
PBalazs
#5: Az új Crash Bandicoot-okat nem a Naughty Dog készítette.Csak az 1,2,3, és a CTR-t csinálták ők ha jól tudom.
10.
10.
mamgu
Én egy olyan jak-ról álmodok amiben egy a shadow of the colossus méretü bejárható város vagy terep van bolygónként minél nagyobb interaktivitással és nonlineáris missziókkal és a sztori több bolygórendszeren keresztül bomlik ki úgy mint a ratchet-ben .
9.
9.
Jinbobo
Ez érthető a Naughty dognál. Mindíg így csinálta. Ps1-re jött a Crash, Ps2-re a Jak széria, Ps3-ra meg az Uncharted. Mindig feledésbe meríti az előző generáció karaktereit. Amikor lesz Ps4 ott megint egy új kaland veszi kezdetét egy új karakterrel, szóval Uncharted sem lesz már Ps4-en. Legfeljebb úgy hogy egy másik fejlesztőbrigád neki áll. De annak meg mindíg rossz a vége. A ps2-es Crash játékok mindegyike csak árnyéka a ps1en megjelent Crash játékoknak.
Szóval inkább ne legyen több része a Jaknak. Már úgy sem lenne olyan jó mint anno.
8.
8.
attila 999
crash bandicot reszeket inkabb!!!!!de szerettem azokat
7.
7.
sherex
én örülnék egy normális jak 4-nek nem egy olyan silány szarnak mint a the lost frontier ,mert más szereplőkkel és más névvel simán lehetne másik játék is vagy egy nagy rakás szar ,de folytatás nem ,és tudom hogy azt nem a naughty dog fejlesztette
6.
6.
K2 The Highest
Inkább crasht hegesztenétek...Egy Crash 1-2-3 Remake-nek is örülnék...DingoDile:D
5.
5.
AnimeWarlord
A Naughty Dog inkább adjon ki végre egy értelmes Crash BAndicot részt, mert az utóbbiak elég silányak lettek a PS1-es elődökhöz képest.
4.
4.
Playstation3_GameR
Tényleg, akik a Collection-t összedobták. Ezek szerint a SP inkább az InFamousre koncentrál a jövőben, vagy tán egy új IP-re.
3.
3.
NECROSMOKE
#2: A Sanzaru Games Inc. csinálja
2.
2.
Tacskoexe
#1: A Sly 4-et nem a Sucker Punch csinálja
1.
1.
Playstation3_GameR
Még Uncharted-et szeretnék. Sokkal komolyabb játék mint a Jak&Daxter.

A Sly-t pedig nem dobta a SuckerPunch, hiszen már biztos, hogy érkezik PS3-ra a Sly4.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...