Jak and Daxter: The Lost Frontier

Kedvenc sorozatunk folytatódik: a The Lost Frontier ott veszi fel a fonalat, ahol az eredeti trilógia abbahagyta.
Típus: Akció, Kaland

Ilyen lehetett volna a Jak 4

A Naughty Dog sosem titkolta, hogy gondolkodott a Jak and Daxter folytatásán, a csapat még a The Last of Us fejlesztése előtt ötletelt az új részen. Habár a játékból nem lett semmi, néhány concept art azért megmaradt róla.

Dokumentumfilm a Naughty Dog születésnapjára

A Crash Bandicoot, a Jak and Daxter, az Uncharted-sorozat és a The Last of Us fejlesztője idén ünnepelte 30. születésnapját. Az évforduló apropóján egy dokumentumfilm született, amely végigvezet a stúdió történetén.

30 éves a Naughty Dog, jön a dokumentumfilm

Ebben a hónapban ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját a kaliforniai Naugthy Dog. A Crash Bandicootról, az Unchartedről és a The Last of Usról elhíresült csapat munkásságát egy dokumentumfilm is megörökíti majd.

Jak & Daxter-rebooton dolgozott a Naughty Dog

Amikor létrejött a Naughty Dogon belül a The Last of Ust tető alá hozó második csapat, először egy jól bejáratott címet akartak elővenni: a Jak & Daxtert szerették volna újragondolni a srácok.

Az új Jak and Daxter helyett készül a The Last of Us

A Naughty Dog társelnöke szerint a stúdió második csapata a Jak and Daxter folytatásán ötletelt, mielőtt belevágott volna a The Last of Us munkálataiba. Evan Wells nem zárta ki, hogy a fejlesztőcég előbb-utóbb újra visszatér a közkedvelt duó kalandjaihoz, de erre egyelőre nem sok sansz van.

Jak and Daxter HD Collection megerősítve?

A Naughty Dog fejlesztési vezetője egy norvég sajtórendezvény alkalmával kotyogta ki, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően valóban készül a Jak and Daxter-sorozat HD kollekciója. Bár formális bejelentés nem történt, az úriember meglehetősen világosan kijelentette, hogy jövőre várhatjuk a megjelenést.

HD kollekciót kap a Jak and Daxter is?

Amióta a God of War megkapta az első kollekcióját, folyamatosan találgatunk, mi lesz a következő: valószínűleg nem egy PlayStation 2-rajongónak jutott eszébe a Naughty Dog méltán népszerű sorozata, a Jak and Daxter is. Egy dél-afrikai üzlet szerint lesz ilyen gyűjtemény, jövőre várható a megjelenése.

Naughty Dog: szeretnénk új Jak & Daxtert

Érdekes, hogy a PlayStation 2 néhány nagy sorozata szinte teljesen eltűnt az újabb generációra. A Sucker Punch például elhagyta Sly Coopert a sokkal komolyabb hangvételű InFamous kedvéért, a Naughty Dog pedig a bájos Jaket és Dextert dobta az Uncharted sikeréért.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hét lesz a mostani is, jön a Dragon Age: Origins, a Band Hero, az új Jak and Daxter, kézikonzolos Star Wars: Battlefront és a Need for Speed: Nitro is.