Jak X: Combat Racing

Típus: Autóverseny

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a kiadók már ledobták az atombombáikat, az év utolsó hetei is tartogatnak izgalmas játékmegjelenéseket. Természetesen ezúttal is összeszedtük a következő hét nap termését.

Újabb három Jak-játék költözik PlayStation 4-re

A Sony áprilisban jelentette be, hogy az emulátorát hadrendbe állítva még idén PlayStation 4-re költözteti a Jak and Daxter-sorozatot. Habár nem sok maradt hátra az évből, tartja magát az ígéretéhez.

PS4-re költözik a Jak and Daxter-sorozat

Sajnos Jak és Daxter nem örülhet olyan kiadós felújításnak, mint Crash, azonban hamarosan így is lehetőségünk nyílik arra, hogy PS4-en is végigjátsszuk a dinamikus duó kalandjait.

Ilyen lehetett volna a Jak 4

A Naughty Dog sosem titkolta, hogy gondolkodott a Jak and Daxter folytatásán, a csapat még a The Last of Us fejlesztése előtt ötletelt az új részen. Habár a játékból nem lett semmi, néhány concept art azért megmaradt róla.

Jak & Daxter-rebooton dolgozott a Naughty Dog

Amikor létrejött a Naughty Dogon belül a The Last of Ust tető alá hozó második csapat, először egy jól bejáratott címet akartak elővenni: a Jak & Daxtert szerették volna újragondolni a srácok.

Az új Jak and Daxter helyett készül a The Last of Us

A Naughty Dog társelnöke szerint a stúdió második csapata a Jak and Daxter folytatásán ötletelt, mielőtt belevágott volna a The Last of Us munkálataiba. Evan Wells nem zárta ki, hogy a fejlesztőcég előbb-utóbb újra visszatér a közkedvelt duó kalandjaihoz, de erre egyelőre nem sok sansz van.

Jak and Daxter HD Collection megerősítve?

A Naughty Dog fejlesztési vezetője egy norvég sajtórendezvény alkalmával kotyogta ki, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően valóban készül a Jak and Daxter-sorozat HD kollekciója. Bár formális bejelentés nem történt, az úriember meglehetősen világosan kijelentette, hogy jövőre várhatjuk a megjelenést.

HD kollekciót kap a Jak and Daxter is?

Amióta a God of War megkapta az első kollekcióját, folyamatosan találgatunk, mi lesz a következő: valószínűleg nem egy PlayStation 2-rajongónak jutott eszébe a Naughty Dog méltán népszerű sorozata, a Jak and Daxter is. Egy dél-afrikai üzlet szerint lesz ilyen gyűjtemény, jövőre várható a megjelenése.

Naughty Dog: szeretnénk új Jak & Daxtert

Érdekes, hogy a PlayStation 2 néhány nagy sorozata szinte teljesen eltűnt az újabb generációra. A Sucker Punch például elhagyta Sly Coopert a sokkal komolyabb hangvételű InFamous kedvéért, a Naughty Dog pedig a bájos Jaket és Dextert dobta az Uncharted sikeréért.

E3 2005 lista

Elérkezett hát az idő, amikor is az IGN csapata közzé tette a már mindenki által oly annyira várt E3 2005-ön bemutatkozók listáját...