Egymillióan vették meg a Torchlightot

  • Írta: InGen
  • 2011. július 15.
  • Hír
Link másolása
A Torchlight ugyan nem feltétlenül nyerte meg a játéksajtó minden képviselőjének tetszését, ennek ellenére úgy tűnik, hogy egy Diablo-játék hiánya és néhány ex-blizzardos fejlesztő jelenléte éppen elég volt ahhoz, hogy a játék egészen korrekt eladási adatokat produkáljon.

Többek között a Gamekapocs berkein belül sem aratott osztatlan sikert a Torchlight: úgy gondoltuk, hogy túlságosan monoton, és kevés benne a változatosság, ennek megfelelően a magas értékelés nálunk elmaradt. A készítő Runic Games azonban nem keseredett el, így a PC-s verzió után elkészítették a játékot Macintoshra, majd XBLA-ra is.


Ezeknek köszönhetően az eredetileg 2009-ben 20 dolláros áron megjelent Torchlight a minap átlépte az 1 millió eladott példányt, amihez komolyan hozzásegítette az is, hogy a Steamen leengedték az árát, valamint egyszer az Xbox Live Deal of the Week akcióban is szerepelt. Az XBLA-s megjelenés napján adták el egyébként a legtöbb Torchlightot egy napon.

A készítők lelkesek, és örülnek a sikernek, így már ezerrel dolgoznak a folytatáson, melynek megjelenése a korábbi tervekkel ellentétben júliusra csúszott - a készítők azzal védekeznek, hogy az XBLA-s változat sokáig lekötötte az erőforrásaikat.

6.
6.
Szerintem nem monotonabb, mint akár a Diablo vagy bármelyik hasonló játék. Én nagyon szeretem és van benne egy csomó apró kis. újítás ami például az istenített (egyébként az is :) Diabloban viszont nincs és a hajam téptem miatta. Szerintem a Torchlight egy nagyon kellemes kis játék, semmi de, vagy ha, vagy csak. Egyszerűen jó és kész!
5.
5.
KENKILL
Ezek szerint még ebben a hónapban megjelenik? Pontos dátum is van?
4.
4.
Sethiran
Talán kissé igazságtalan azt mondani, hogy csak a Diablo-hiány miatt lett népszerű. Nekem a rajzfilmszerű grafika nagyon bejött, a menete igencsak hajaz a Diablo 1-re annál nem monotonabb. A háromféle karakter tényleg kicsit kevés, de elég sok időt eltöltöttem vele, mire meguntam (nem is untam csak volt izgalmasabb más)
3.
3.
bsg09
Valamiért én nagyon utálom ezt a stílust/műfajt. Sem a Diablóval sem hasonszőrű társaival nem voltam képes játszani. Aztán egyik játékmagazin leadta teljes játéknak és mai napig nem tudom miért, de feltettem és elkezdtem vele játszani. Aztán emberesen rákattantam és persze végigvittem :) Továbbra sem tartozik a kedvenc játékkategóriáim köze, viszont én ezek után mindenképpen vetek majd egy pillantást a 2. részre, ennyit megérdemel.
2.
2.
Split
Akkor még ebben a hónapban napvilágot lát az új rész?
1.
1.
g.man580
Nem rossz játék lett. Nekem 2 bajom volt vele.Kevés volt az a 3 karakter és a kinézetükön nem nagyon lehetett változtatni. A másik hogy folyamatosan csak mentél lefele és lefele! De ezeket leszámítva pofás kis játék lett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...