Rejtélyes Assassin's Creed videó bukkant fel

  • Írta: Speper
  • 2011. július 24.
  • Videó
Link másolása
Furcsa CG videót lehet látni az interneten, melyről egyelőre a Ubisoft sem hajlandó nyilatkozni semmit. A feltételezések szerint a felvételt a cég animátorai készítették belsős használatra, és valamilyen szinten köze lesz a legújabb játékhoz, az Assassin's Creed: Revelationshöz.

A videó 1978. december 4-én játszódik, ahogy ez a monitorról leolvasható, ráadásul feltűnik még az Abstergo vállalat logója is. Lehetséges, hogy ez volt az Animus program első próbálkozása? Nem akármilyen párbeszéd folyik a videó alatt, érdemes rá odafigyelni. Egyesek szerint a rejtélyes 16-os alany látható a videón, míg mások ezt erősen cáfolják - egyelőre csak találgatni lehet. Mindenesetre az Animus használata korántsem tűnik olyan fájdalommentesnek, mint ahogyan azt már a játékban láthatjuk...

38.
38.
dean winchester
Istenem ne csináljátok. Ez a "Jacob's Ladder" (Jákob lajtorjája) című film párbeszéde, amit egy lelkes ifjonc felhasznált, és mayában, ahogy látom csinált hozzá egy nagyon fasza animációt. Semmi köze az új részhez, vagy bármi. Az Ubisoft azért szedte le, mert illetéktelenül adta hozzá a videó készítője a Ubisoft logot, és a feliratokat alul.
37.
37.
drakecsaj
#36: Tényleg kitörölték...fenébe :(
Most akkor várhatunk az Ubis srácokra, hogy nyilatkozzanak erről valamit.
36.
36.
lolman598
mire én megnéztem volna,az ubsoft letiltotta a vidit :/
35.
35.
SL89
#31: Az abstergo az a templomosokat rejto ceg nev. Itt tartottak fogsagban Desmondot, ahonann majd megszoktetik. Subject 16 az a Desmond elotti alany akit az animusban visszakuldtek hogy atelje ujra az elodei emlekeit. Ez csak sajat feltetelezes de szerintem valami rokona lehet Desmondnak mert ezt mostanaban olvastam h Ezio nem kozvetlen leszarmazotja Altairnak. Ugy, hogy ebbol csak az kovetkezik, hogy Ezio sem a Desmond kozvetlen rokona. Es mikor a kettos resz kezdodik mikor Desmond meg egyszer befekszik az animusba akkor az o dns-eben es a subj 16os dns-eben hasonlosagokat kerestek es talaltak is. Es ezek voltak Ezio emlekei. Tehat valami rokoni kapcsolat kell hogy legyen subj 16 es Desmond kozott. Remelem ertheto amit leirtam :) Az Ac nekem is a kedvenc jatekom. Amugy nem vagyok nagy gamer. Mason nem szoktam jatszani, de ez a sztori annyir rabul ejtett hogy egyik resz utan alig varom a masikat :)
34.
34.
Hubert Cumberdale
Ja ez egy filmből van. Semmi köze az elhangzottaknak a játékhoz. Szerintem fölösleges is ezen vitázni. Max a monitoron lévő dolgok, de lehet oda is csak beírtak valamit.
33.
33.
rappit
ez egy animációs tesztvideó a hanganyag a "Jacob's Ladder" című filmből van,irjátok be youtubeba.
32.
32.
KASBEJ
Meg nekem nem nőtt annyira a szívemhez az hogy belekeverték az egész AC-be a jelent is, dehát ettől jó ez a játék és nekem is az egyik kedvencem, mindenesetre ez a videó nagyon érdekes.
31.
31.
KASBEJ
Ha valakinek van egy kis ideje és kedve akkor segítene nekem pls?Valaki magyarázza el pls ezt az egész animusos dolgot az elejétől a végéig meg ezt a subject 16-t mert nem nagyon értem, pedig kijátszottam mind a 3 eddigi AC-t.Nem vok perfect angol:D ezért sok mindent nem értettem a párbeszédekből, csak szeretnék kicsit képben lenni.Meg az egyikőtök linkelt egy olyan vidit ahol Ádám és Éva futkároznak egy modern környezetben és arrol foggalmam sincs h micsoda.Szóval ha valakinek van kedve akkor pls segítsen,előre is köszi!!
30.
30.
kebi90
Fura, nem utalhat egy új AC játékhoz ami a Revelations után fog jönni? :)
29.
29.
giga321
Köze van az AC-éhez mert a monitoron animus jel van. Nyilván nem a 16-os alany az mert az Desmond elött volt. ez meg 1978. Tuti hogy AC videó és szerintem direkt nem szól hozzá az Ubisoft hogy találgassunk de előbb utóbb úgy is elmondják.

UI: Megvettem az Assassin's Creed Reneszánsz könyvet ami a 2. rész öleli fel. Ezi harcától kezdődik a Pazzi-k ellen mint a gameban és a Hologram (Juno) -val végződik. Nagyon jó kis könyv több mint 400 oldalas , aki szeret olvasni és szereti az AC világát annak ez 2 in 1 kihagyhatatlan. Én sajnos botor módon megrendeltem mert elvileg olcsóbb lenne interneten keresztűl mégis kiszállítási költség miatt drágább volt jóval. 3790 ft asszem de én 4090-et fizettem :( . Na mind 1 a lényeg az hogy nagyon jó könyv szerdán postázták ki és ma tehát Vasárnap fejeztem be. Minden benne van sőt a Brotherhood ban levő Christinás visszaemlékezések is benne vannak. Csak azt sajnálom hogy az ilyen Assassin Tombokat kivették belőle meg azt hogy a Monteriggioni villa alatt ott vannak az Assassin szobrok mert Altair ruháját sem említik stb. De ezen kívül minden részletesen le van írva , sőt néha még ki is bővíti. Lbri és Alexandra könyvtárban megtalálható azt tudom mert mind a 2-őben láttam.
28.
28.
Joc1
#27: De kopasz és nagy a füle :D
Az, hogy mi köze a játékhoz nem tudom, de azért szeressük :D
27.
27.
givi6
#26: nem is szemüveges .... :( :( de akkor se szeretem
26.
26.
givi6
hu bakker, azok a őrült szemüveges dokik mint a videóban ...
én és az őrült dokik nem szeretjük egymást ...
25.
25.
Cuppak
24.
24.
SL89
Jha es ez biztos AC mert mar az elso masodperctol jol latszik az animus logo es felirat a video bal felso sarkaban :)
23.
23.
drakecsaj
#20: Igaz, igazad van. Ő tényleg az első lesz :)
22.
22.
SL89
#14: Ez az elmelet mar jobban tetszik :) Nagyon is valoszinu lehet :D
21.
21.
SL89
Hat szerintem semmi esetre sem a 16-os alany, mert ha jol emlekszem az Desmond elott volt kozvetlenul es az mar 2012 vege fele jatszodik. De barki legyen ez a szerencsetlen flotas jol megszivta :P
20.
20.
Speper
#9: A 16-os alany azt hiszem öngyilkos lett, és a saját vérével írta tele Desmond szobáját, ugye az első részben. Ezt a palit pedig jól láthatóan megölik... ő az első ilyen akit alávetnek az Animusnak :)
19.
19.
vytros
#18: Abstergo/Animus logo? :)
17.
17.
Szerintem semmi köze az AC-hez. (Ha netán mégis, inkább Subject 1, mint 16.) De az Animus képernyőre/Abstergo logóra nem tudok mit mondani...
16.
16.
Khoncsi
#11: Nem lehet, hisz Subject 16 vérezte össze az Abstergot a "jelenben"... ez sztem is Subject 1, vagy valaki az első alanyok közül...
15.
15.
fojesz
#13: A monitor az elején pedig arra utal, hogy ez bizony AC.
14.
14.
MadDragon
A monitoron lévő dátum alapján inkább valószínű, hogy ez a legelső alany(Subject 1).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...