Új trailert kapott a Hard Reset is

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 31.
  • Videó
Link másolása
A Flying Wild Hog új előzetest dobott ki a PC-exkluzív Hard Resetről - jó lesz felkészülni a sűrűn érkező videókra, mert a játék már szeptemberben boltokba kerül. Hogy miért ilyen gyorsan? A készítők megmagyarázták, ahogy arra is rávilágítottak, miért csak számítógépre jelenik meg a program.

A Flying Wild Hog frissen alakult stúdió, ezért az exkluzivitás: egy vadi új csapatnak mindig egyszerűbb egyetlen platformra fejleszteni, és a gárda vezérigazgatója, Michal Szustak szerint azért pont a PC-re esett a választásuk, mert a saját engine-jüket és lélegzetelállító látványt akartak prezentálni a játékosoknak.

Szustak elmondása szerint a motorjuk nem csak optimalizált, de gyönyörű grafikát biztosít, brutális rombolhatósággal és fizikával. Sok számítógépes játék csak egyszerű port, pedig "a mai konzolok a 4-5 éves PC-k szintjén mozognak", így aki igazán rá akar menni a külcsínre, annak nem érdemes a játékgépek felé fordulnia. A srácok egyébként a cső FPS-ek és a korlátozott interakció "népszerűségének" ellenére azt tűzték ki célul, hogy régivonalas játékot tesznek le az asztalra, hogy a legfanatikusabb Doom-, Quake- és Painkiller-rajongók is jól szórakozzanak vele.

A Hard Reset 2009 áprilisa óta készül, ennek ellenére furcsa, hogy csak két hete jelentették be, pedig a megjelenés szeptemberben várható. A Flying Wild Hog ezen a téren is szimpatikus irányvonalat képvisel, véleménye szerint a játékosok sem szeretik, ha a kiadók 2-3 évig hájpolnak egy játékot, aztán bejelentik, hogy mégis fél évvel később várható a premier, és megint újabb hónapokat kell várni.

"Úgy döntöttünk, hogy akkor mutatjuk meg a játékot, ha az készen áll rá. Ha szó szerint elkészült: nincsenek késések. Azt szeretnénk, ha a játékosok bíznának bennünk, és mindent meg fogunk tenni, hogy jó játékokkal lepjük meg őket a jövőben."

31.
31.
MaxiJets
tetszetős. valamelyik játékra nagyon hasonlít, csak nem tudom h melyikre. a 30-as kommentelőnek pedig teljes mértékben igazat adok.:P de ezt a kezdeti stádiumokban minden játék megkapja.
30.
30.
Raziel
Nos gyerekek. Láttatok egy percet a játékból, és máris fikázzátok a grafikát \ disegnereket és az ötlettelen ellenfeleket. DE GYEREKEK EZ AKKOR IS CSAK 1 PERC! Mondom keresek esetleg másik gameplay trailert de nincs. Nos egyenlőre láttunk 1 percet amiről nem tudni, hogy mikori. Az is lehet hogy ez már több hónapos videó. Csak most dobták ki. Az ilyesmi nem ritkán fordul elő. Mivel nem két perc kiválasztani, hogy mi kerüljön egy trailerbe az milyen hosszú legyen vagy mennyit mutasson. Ez csak egy figyelemfelkeltő trailer semmi több. Majd ha látunk valamit amire azt mondják, hogy nos itt ez a véglegess akkor érdemes vitatkozni. Mivel láttunk már olyat, hogy nem a végleges grafikával jöttek-e a trailerek.
A konzol kontra pc párbaj pedig igen komolyan a pc felé dőlt. A konzolok már a béka feneke alatt vannak teljesítményben. Bármelyik komolyabb középkategóriás laptop megeszi őket keresztbe. Az asztalik meg egyenesen fényévekre vannak. Uraim több mint 3 generációnyi architektúrát is leváltottak már azóta. A gyártási és egyéb technikai módosításokról nem is beszélve. Szerintetek miért kezdtek új konzolt fejleszteni? Mert kevés a vas.
29.
29.
Alapvetően megértem a felvetéseiket. Valóban a Cryteknek is három motorba kerül, mire lebutították, hogy menjen konzolon is, aztán meg lehet nézni az eredményt. ;P
Az utóbbi időkben a Frostbite2 ről is csak egy fajta hírek jönnek: "ez szedtük ki", "azt limitáltuk" a konzolos-ból/nál...
Aztán majd mindenhol kapunk negyed akkora texturákat fele fps-el, játéktér, user limit csonkítással, de akkor is dögöljön meg minden szomszéd tehene ! :)))

ehh, nevetséges! :( Próbáljunk már meg örülni egyszer valaminek és ne szardobálással kezdődjön mindig minden ! ):
28.
28.
hakydakillah
Olyan furcsa volt olvasni az első bekezdést:

„A Flying Wild Hog új előzetest dobott ki a PC-exkluzív Hard Resetről….“

Már rég olvastam ilyesmit, megszoktam a konzol exkluzív bevezetőket, de hajrá, ez jónak tűnik :-)
26.
26.
ZERO88
#24: Szerintem is jó lenne ez ha csak a motor képességét nézzük de őszeségében így csúnya na :/ jobb lenne ha nem lenen "ennyire jövőbeli" meg kelnének fantázia dúsabb ellenfelek is.
24.
24.
Netsu
#22: Egészen addig nekem is tetszett, amíg meg nem néztem full screenben a legutóbbi gameplayt. Azt hittem, menten odahányok a monitor közepére.

A Designnal egyetértek, borzalmas az egész. Pláne azok az autók... :) De magával a megjelenítéssel nincs probléma, a textúrák élesek, és úgy tűnik, nincsenek is elnagyolva. Az effektek is jónak látszanak. Szóval annyira nem rossz a helyzet.
22.
22.
ZERO88
#21: Nekem kifejezetten teszik a grafikája! Ezzel lentétben , ez valamiért olyan gagyi hatasú :S Meg a design az katasztrófa!
19.
19.
Mortis
Egy ennyire telitett piacon, ilyen hozzaallassal? Embersegesek ,de bukta lesz, sajnos.
18.
18.
ZERO88
Azt kell mondani ez nagyon stílustalan játék! A fegyverek borzalmasak és az ellenfelek is ! És az a baj hogy nem is annyira szép! Csökkentett áron jó lesz talán!
16.
16.
Vopesz
#14: Hát ez nagyon szép hasonlat volt! :)
15.
15.
Wackor
"így aki igazán rá akar menni a külcsínre, annak nem érdemes a játékgépek felé fordulnia" remélem ez a mondat a többi fejlesztő gárda fejében is megfordul :D
14.
14.
Split
Ide is, oda is fejleszteni nem olyan egyszerű dolog ám, mint amilyennek kinéz. Ez sem azért nem megy konzolokra, mert csúcshyper grafikája van, hanem mert a saját engine struktúrája, valamint egy-két shader számítási igénye (vagy szimplán csak az alap algoritmusa) nem portolható. Úgy kell ezt elképzelni, mint egy bőröndöt, ami viszonylag kicsi, mégis sok ruha kell bele. Szépen, gondosan össze kell hajtogatni, talán kicsit meg is kell gyömöszkölni, hogy beférjen minden, míg egy nagyobb bőröndbe viszont akár összegyűrve, egymás hegyére-hátára is lehet pakolni, mert úgyis elfér.
6.
6.
hali74
Nagyon helyes végre!
Mármint kezd unalmas lenni hogy bizonyos játékokrol hetente 3 semmitmondó hir érkezik és a megjelenés meg jövöre valamikor.
Respect-Respect!!
4.
4.
giga321
Helyes nagy helyes PC-exkluzív még több ilyet :D
3.
3.
l4cyk4
Nagyon szimpatikus a csapat hozzáállása. Arról nincs infó h multi lesz e benne?
2.
2.
Split
A People Can Fly is így kezdte... :)
1.
1.
szogyenyi
Igaza van az úrnak. Nem muszáj mindent már akkor bejelenteni, mikor az még csak papíron létezik.A játékra külön kíváncsi leszek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...