Hard Reset PC

Egy friss csapat, a Flying Wild Hog sötét sci-fi szerepjátéka, kizárólag PC-re.
1605769200

Alaposan bevásárolt a THQ Nordic anyacége

Az egyre terjeszkedő Embracer Group csinos nagybevásárlással zárja az évet: 13 játékstúdiót vett meg, derül ki a féléves pénzügyi jelentéséből. A felvásárolt csapatok között van a budapesti illetőségű Zen Studios is.
1465210800

Csúnyább a felújított Hard Reset, mint az eredeti?

A Redditen kipattant topik szerint igen, és már egy összehasonlító videó is készült, amely bizonyítja a különbségeket. A fejlesztők szerint ugyanakkor mindenre van magyarázat: vagy szándékos változtatás, vagy bug áll a háttérben.
1465041635

Hard Reset Redux - fékezd meg a kiborgokat!

A város falait áttörték, a gépek a teljes kihalással fenyegetik az emberiséget. Te vagy az utolsó mentsvárunk, meg kell védened több milliárd ember digitalizált elméjét. Megjelent a Hard Reset felújított változata.
1464588000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Május utolsó napjaira is jutott egy-két izmosabb játék, ezt azonnal ellenőrizhetitek a heti megjelenéseket és filmpremiereket összegző listánkban! Geralt visszatér, újra pörög a Dead Island, és az is kiderül, mennyire veszélyes tud lenni a golf.
1463684400

15 percig mozog a Hard Reset Redux

Negyedórás gameplay videót kaptunk a Hard Reset felújított változatához. A PlayStation 4-re és Xbox One-ra készülő Redux-kiadás nemcsak külsőre, de tartalmilag és játékmenetileg is megújul majd.
1453914035

Bemutatkozik a Hard Reset Redux

A Flying Wild Hog még egy bőrt lehúz a 2011-ben PC-re megjelent Hard Resetről. A régivonalas FPS továbbfejlesztett grafikával és kiegyensúlyozottabb játékmenettel hódít majd - Xbox One-on és PS4-en is.
1332147636

Hard Reset - ingyen frissíthetünk Extendedre

Jó hír szállt le közénk a Flying Wild Hog háza tájáról: akik megvásárolták a Hard Reset sztenderd kiadását, hamarosan ingyen megkapják az Extended Edition minden plusz tartalmát, így nem kell újra megvenniük a bővített verziót. Követendő példának kell lennie mindenhol.
1328086802

Képeken a Hard Reset: Extended Edition

A tavalyi év egyik meglepetésének számított a szeptemberben megjelent, Hard Reset című cyberpunk stílusú lövölde. Ám a kampány nem igazán a hosszúságáról volt híres, s a látvány is túl sterilnek bizonyult, A fejlesztők most szépíthetnek mind a grafikán, mind pedig a kampányon.
1318448868

Hard Reset teszt

A Hard Reset nem arra kér bennünket, hogy keményen nyomjuk meg a reset gombot a számítógépünkön. Inkább néha óráig igyekszük visszavinni minket az időben, hogy újra átélhessük gyerekkorunk klasszikus FPS-élményeit. Sajnos azonban nem mindig jó a múltba nézni.
1315821600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten bőven lesz megjelenő játék, persze az igazán érdekeseket úgy kell kimazsolázni közülük. A napokban jelenik meg a Call of Juarez PC-s verziója, jön a Hard Reset és a TrackMania első igazi folytatása, és érkezik a Red Orchestra második része, a Heroes of Stalingrad is.